close2

Overkapping zwart

Denk je aan een moderne tuin, dan denk je aan een zwarte overkapping! De zwarte kleur grijpt namelijk meteen de aandacht in de tuin en zorgt voor een strakke uitstraling van de overkapping. Daarbij kan je een overkapping van zwart hout prachtig combineren met verschillende kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een Gardvik overkapping van zwart douglas hout. Deze plat dak overkapping heeft namelijk een blanke dubbele boeiboord wat een prachtig contrast geeft met het zwarte frame. Daarnaast staat een overkapping van zwart hout prachtig in een groene tuin. Door het kleurcontrast springt het groen er namelijk nog meer uit en ontstaat er een mooie combinatie van modern en natuurlijk in de tuin. Benieuwd naar alle zwarte overkappingen in ons assortiment? Lees hieronder verder voor alle mogelijkheden!

Filteren
close2

5 producten

Filteren
close2

5 producten

Plat dak overkapping zwart hout

Met een plat dak overkapping zorg je voor een strakke en stijlvolle plek om het hele jaar door van je tuin te genieten. In ons assortiment vind je meerdere soorten plat dak overkappingen van zwart hout, zoals de Dynt, waarmee je voor een goede prijs een zwarte douglas overkapping in de tuin hebt staan. De Dynt heeft een strakke uitstraling met aan de voorkant een uitstekende overstek die mooi is afgewerkt met een boeiplank van blank douglas hout. Dit zorgt voor een mooi kleurcontrast met de zwarte palen, balken en schoren. Ook handig: de verschillende breedtes van de zwarte overkapping Dynt kan je gemakkelijk combineren zodat je precies de goede maat voor jouw tuin hebt!

Voor een net wat luxer model kan je kiezen voor onze zwarte terrasoverkapping Gardvik. Deze overkapping heeft net als de Dynt een overstek en zwart frame, alleen heeft de Gardvik een dubbele boeiplank van blank douglashout wat zorgt voor de luxe uitstraling. Als laatste kun je ook kiezen voor de strakke, robuuste uitstraling van de zwarte douglas overkapping Vantinge. Deze overkapping heeft dikkere palen dan de andere modellen en heeft geen overstek, waardoor het een overkapping is met strakke lijnen. Zeker voor de moderne tuin is de Vantinge overkapping van zwart hout een prachtige keuze. Wil je de tuin helemaal afmaken? Bekijk ook eens onze zwarte schuttingen om jouw tuin prachtig af te scheiden!

Zwarte kapschuur overkapping

Naast plat dak overkappingen vind je kapschuren in ons assortiment. Deze kenmerken zich door het ongelijke puntdak, wat ze een landelijke uitstraling geeft. Wanneer je daarbij voor een frame van zwart gespoten douglas hout kiest, zorgt dit voor een gaaf effect, aangezien een kapschuur overkapping van zwart hout er tegelijkertijd modern en landelijk uitziet. Onze kapschuur Norheim is daarbij beschikbaar in verschillende afmetingen en kun je daarnaast uitbreiden met uitbreidingspakketten, zo stel je gemakkelijk de juiste kapschuur overkapping van zwart douglas hout voor jouw tuin samen! 

Wel graag een puntdak alleen geen ongelijke dakdelen? Ga dan voor de zwarte zadeldak overkapping Sallinge. Deze zwarte overkapping heeft een net wat strakkere uitstraling dan een Norheim kapschuur en toch een klassieke uitstraling. Daarbij geniet je wel van het ruimtelijke gevoel van een puntdak.

Zwarte overkapping op maat

Hoewel je al veel kanten op kan met de verschillende zwarte overkapping bouwpakketten, kan het zijn dat deze niet helemaal naar wens zijn of in jouw tuin passen. In dat geval kan je er ook voor kiezen om een zwarte overkapping op maat te laten maken. Naast dat je precies de juiste maat kan kiezen, is het mogelijk om de uitstraling te bepalen op basis van kleur en de afmetingen van verschillende onderdelen. Combineer bijvoorbeeld zwarte palen met blanke douglas balken, of ga juist voor een volledig zwarte overkapping door ook boeiplanken van zwart douglas hout aan te schaffen. Is de kleur toch nog niet helemaal naar wens? Je kan ook de overkapping zwart verven met zwarte beits! Gebruik deze verf ook wanneer je de zwarte onderdelen wil bijwerken.

Voor een moderne tuin zijn er ontzettend veel opties als het gaat om zwarte overkappingen. Heb je nog verdere vragen over de mogelijkheden voor jouw tuin? Neem dan gerust contact met ons op!