close2

Luxe hout beton schutting met hoge betonplaat

Ga je graag een écht luxe hout beton schutting, waarbij het beton goed zichtbaar is? Dan zijn deze schuttingen van beton hout iets voor jou! Bij deze schuttingen is het beton een goed zichtbaar onderdeel van de tuinafscheiding. Deze hout beton schutting bestaat uit betonplaten van ongeveer 72-75 cm hoog en een tuinscherm van 130 cm hoog. Hierdoor creëer je een tuinafscheiding die in totaal ongeveer 195 cm hoog is. 

Heb je liever een hout beton schutting met lager beton? Ook dat is geen enkel probleem! Kies dan voor de luxe hout beton schutting met lage betonplaat

Hieronder vind je een overzicht van alle materialen, zoals betonpalen, onderplaten, bevestigingssets, tuinschermen en betonmortel, die nodig zijn om een luxe hout beton schutting te plaatsen. 

Heb je vragen?

Neem in dat geval gewoon contact met ons op! We helpen je graag bij het samenstellen van jouw nieuwe schutting! Heb je al een keuze gemaakt, maar wil je liever niet zelf plaatsen? Ook dat is geen probleem! Vraag eenvoudig een offerte aan voor een hout beton schutting incl plaatsen. Dan komen onze professionele monteurs bij je langs om de nieuwe schutting te plaatsen. 

Filteren
close2

Toont 1-18 van 28 producten

Filteren
close2

Toont 1-18 van 28 producten

Hout beton schutting samenstellen

Waar begin je met het samenstellen van de ideale hout beton schutting? Die vraag zien we vaak voorbij komen. En daar helpen we je graag bij! Daarom vertellen we je wat er nodig is voor het samenstellen van de juiste combinatie én wat je daarnaast nodig hebt om de schutting te plaatsen. Voor een luxe hout beton schutting met hoge betonplaat heb je nodig: 

  • Betonpalen schutting voor tuinschermen 130 cm hoog; 
  • Twee onderplaten met leisteenmotief 36 cm hoog; 
  • Of: twee onderplaten met rotsmotief 26 cm hoog en een opvulplaat van 20 cm hoog; 
  • Een betonnen afdekkap; 
  • Een tuinscherm van 130x180 cm (hoogte x breedte); 
  • Afdeklat voor het tuinscherm; 
  • Bevestigingsset; 
  • Betonmortel of speedmix.

Luxe hout beton rotsmotief schutting

Onze luxe hout beton schuttingen kunnen gemaakt worden met een luxe rotsmotief of leisteenmotief. Van beide is het beton goed zichtbaar: het is namelijk zo'n 72-75 cm hoog. Daar boven komt een tuinscherm van 130 cm hoog. 

Bij luxe hout beton schuttingen wordt er het meest gekozen voor een rotsmotief. Dat is ook niet gek: deze motiefplaten hebben een luxe uitstraling en het motief loopt mooi in elkaar over. De brede en smalle stenen worden in deze betonplaat mooi afgewisseld. 

Kies je voor rotsmotief onderplaten? Dan is er naast twee betonplaten van 26 cm hoog en 184 cm breed ook een opvulplaat nodig van 20 cm hoog. Het voordeel van deze drie afmetingen is dat deze lichter van gewicht zijn en daardoor beter te plaatsen. 

Naast een rotsmotief kan je bij deze luxe hout beton schuttingen met hoge betonplaat ook kiezen voor: leisteenmotief. 

Betonpalen schutting

De betonpalen voor een luxe hout beton schutting zijn altijd grijs of antraciet van kleur. De palen hebben een kopmaat van 10x10 cm en zijn ongeveer 280 cm lang. Ook hebben de palen aan de bovenzijde een mooie diamantkop, waardoor water er niet op blijft staan. 

Deze betonpalen zijn daarnaast voorzien van uitsparingen aan de onderzijde, waar de betonplaten mooi in geschoven kunnen worden. Dit zorgt daarnaast voor een stevige bevestiging. Ook hebben de betonpalen gaten op de plekken waar de tuinschermen moeten komen, waardoor je ook binnen een mum van tijd de tuinschermen tussen de betonpalen kunt bevestigen met de speciale bevestigingssets.  

Betonplaten schutting

Ook de betonplaten zijn leverbaar in antraciet of grijs. We adviseren je om de kleur van de plaat aan te laten sluiten bij de kleur van de betonpaal voor een mooi geheel. Voor deze luxe hout beton schutting zijn er twee motieven waar je uit kunt kiezen: rots- en leisteenmotief.

Hout beton schutting tuinscherm 

Je vindt op deze pagina ook het assortiment tuinschermen dat geschikt is voor deze luxe hout beton schutting. Dat betekent dat deze tuinschermen leverbaar zijn in een hoogte van 130 cm. Als je gaat bestellen, kun je de juiste hoogte aangeven.  Er zijn veel mogelijkheden, zoals geïmpregneerd hout, blank douglashout en hardhout. Ook kun je kiezen voor een warme uitstraling met bruin geïmpregneerd hout of een stoer tuinscherm van zwart gespoten hout.