close2

Kant-en-klaar hagen

Met een kant en klaar haag geniet je direct van privacy en het uitzicht op een prachtige groene schutting. Bovendien is een hedera schutting een groenblijvende haag, waardoor je er zowel zomer als winter plezier van hebt! Onze kant-en-klaar hagen zijn beschikbaar in diverse varianten en diverse hoogtes. Bekijk alle mogelijkheden hieronder.

Filteren
close2

4 producten

Filteren
close2

4 producten

Klimop schutting

Je vindt in ons assortiment diverse kant en klaar hagen, zoals de klimop schutting. Dit is een hedera schutting die kant en klaar wordt geleverd. Ideaal want je kunt deze direct plaatsen en geniet meteen van privacy in je tuin. Bovendien is een hedera schutting kant en klaar een mooie natuurlijke schutting die groenblijvend is.
Wil je een bestaande schutting laten begroeien, dan kun je bij ons ook terecht voor klimplanten. En heb je geen zin in een groenblijvende haag die water en onderhoud nodig heeft?

Klimplanten

Creëer zelf je natuurlijke schutting met onze klimplanten! Met deze hedera klimplanten maak je van elke schutting een mooie groene muur. Zeer geschikt om te plaatsen in combinatie met onze natuurlijke matten en andere natuurlijke schuttingen. Maar je kunt de klimplanten ook tegen gaaswerk of trellisschermen op laten groeien.

Hedera klimplanten

Deze mooie hedera klimplanten worden ook wel ‘klimop’ genoemd. Een klimop schutting is een populaire groene tuinafscheiding. Niet alleen vanwege de kleur, maar ook omdat deze klimplanten groen blijven in de winter. Zo heb je dus in alle seizoenen een fraaie groene schutting.

Kant en klare haag met klimplanten

Je kunt onze klimplanten in verschillende hoogtes bestellen, zodat je zo snel mogelijk een mooie groene haag heeft. Wil je liever sneller resultaat? Dan hebben wij ook een assortiment kant en klare hagen en hedera schuttingen kant en klaar. Dit zijn gaaspanelen die al volledig begroeid zijn met klimplanten en waarmee je dus in één keer een groene schutting neerzet. Deze klimop schuttingen bieden privacy en je kunt er in elk seizoen van genieten, want de planten blijven groen.

De hedera schuttingen kant en klaar zijn verkrijgbaar in diverse soorten hedera planten. Elke variant heeft een andere bladkleur, waardoor je zelf de tint van je klimop schutting kunt kiezen.

Vragen over kant en klaar hagen?

Meer weten over het onderhoud van onze hagen of welk type voor welke ondergrond geschikt is? Neem dan contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch als per mail of chat. Bekijk eventueel ook onze socials voor meer informatie. Het is natuurlijk ook mogelijk langs te komen bij onze vestigingen. Graag tot snel!