close2

Trellisschermen

Met een trellisscherm creëer je een open karakter in je tuin wat een ruimtelijk effect heeft. Je kunt meerdere trellissen achter elkaar plaatsen voor een volledig open tuinafscheiding, maar ook afwisseling met dichte schuttingelementen is mogelijk. Dit kan ook met gaaspanelen die vooral geschikt zijn om te laten begroeien met klimplanten.

In ons assortiment vind je trellisschermen van hardhout en van geïmpregneerd hout. Hardhout is wat duurzamer en zal daardoor langer meegaan. Er is ook keuze uit verschillende modellen, zoals rechte schermen, een trellisscherm met toog of een trellisscherm diagonaal. 

Filteren
close2

13 producten

Filteren
close2

13 producten

Trellis

Naast de verschillende modellen kunnen wij ook schermen in verschillende afmetingen leveren. Zo kun je bijvoorbeeld een smalle trellis toepassen tussen dichte schuttingelementen. Maar ook een lage trellis met tooglijst plaatsen bovenop een dichte schutting. Daardoor krijg je een hogere tuinafscheiding, maar met een open uitstraling.

Trellis schutting

Trellis schuttingen kunnen achter elkaar geplaatst worden, maar nóg leuker is om het om deze trellissen af te wisselen met houten tuinschermen! Zeker de trellis met diagonale lamellen zijn hier erg geschikt voor. Ze zorgen direct voor een open uitstraling, maar dan wel op een luxe manier.

Vragen over trellisschermen & gaaspanelen?

Kortom: ook voor trellisschermen is Vandentop Tuinhout het juiste adres! Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag. Je bent ook altijd welkom bij onze vestiging in Barneveld. We beantwoorden graag je vragen en kunnen een rondje lopen in onze showtuin om je voorbeelden te laten zien van onze producten. Graag tot ziens!

Bekijk ook onze andere tuinschermen:

Hardhouten schuttingen

Douglas schuttingen

Houten schuttingen

Composiet schuttingen

Kokos schuttingen