close2

Wilgenmatten en heidematten

Houd je van een robuuste uitstraling? Dan zijn wilgenmatten en heidematten als natuurlijke schutting een goede keuze. Deze natuurlijke matten worden geleverd op rol en kunnen eenvoudig bevestigd worden aan een gaaspaneel of bestaande houten schutting.

In ons assortiment vind je heidematten met fijne structuur en heidematten met een grove structuur en wilgenmatten. Je kunt deze natuurlijke matten goed combineren met klimplanten.

Filteren
close2

3 producten

Filteren
close2

3 producten

Wilgenschutting

Een schutting van wilgenmatten leveren wij op rol. Je kunt de mat snel en gemakkelijk vastmaken aan een gaasmat of bestaande houten schutting. Zo heb je in korte tijd een mooie wilgenschutting. Heb je een balkon of dakterras met hekwerk? Ook dan is een wilgenmat een mooie aankleding, omdat je een wilgenmat eenvoudig zelf op maat kunt maken. Zo creëerje privacy op je dakterras of balkon met een mooie natuurijke uitstraling.

Heidematten en klimplanten

Een mat van heide heeft een natuurlijke en robuuste uitstraling. Om het natuurlijke karakter nog meer te benadrukken kun je ook voor kiezen om klimplanten tegen de schutting aan te laten groeien. De donkere kleur van de heidewortels vormt een mooi contrast met het groen van bijvoorbeeld een hederaplant.

 

De heidematten kunnen eenvoudig bevestigd worden met trekbandjes op bijvoorbeeld betongaas of een bestaande schutting.

Vragen over wilgen- of heidematten?

Heb je een vraag over de toepassing van wilgenmatten of heidematten op rol? Of wil je weten welke schutting het beste bij je wensen past? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag! Je bent natuurlijk ook altijd welkom bij onze vestigingen. Graag tot ziens!  

Bekijk ook onze andere natuurlijke schuttingen:

Wilgenschermen

Bamboe schuttingen & bamboematten

Rietmatten & boomschorsmatten