close2

Bamboe schuttingen & bamboematten

Geef je tuin een oosters tintje met een mooie bamboe schutting! De warme uitstraling van bamboe past prachtig bij een groene tuin, maar kan ook een mooie contrast zijn in een moderne tuin met veel steen.

Filteren
close2

7 producten

Filteren
close2

7 producten

Bamboe tuinscherm

Past een houten tuinscherm niet bij je smaak? Denk dan eens aan het plaatsen van een bamboe tuinscherm. De structuur is fijner dan bij een tuinscherm met planken en dat zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Daarnaast is een bamboe scherm eenvoudig geplaatst. Je hebt namelijk alleen een gaaswerk of bestaande schutting nodig om bamboematten aan vast te maken.

Bamboematten

Met bamboematten zet je snel een bamboeschutting neer. Je hebt hiervoor wel een stevig gaaspaneel nodig, omdat een bamboemat niet in de grond geplaatst kan worden. Maar ook een bestaande schutting kan gebruikt worden voor de bevestiging. Dat is handig als je buren een houten schutting mooi vinden. Aan jouw kant kun je er dan toch een mooie natuurlijke schutting van maken die bij je smaak past.

Soorten bamboeschuttingen

In ons assortiment vind je verschillende soorten bamboematten. Het grootste verschil zit in de bamboestengels die gebruikt zijn voor het samenstellen van de mat. Er zijn bamboematten die bestaan uit gespleten bamboestengels en matten van volle stengels. Wil je graag een bamboe schutting combineren met klimplanten? Dan is een bamboemat van gespleten stengels een prima keuze. Wil je juist echt genieten van de mooie structuur van een bamboe schutting, dan is een mat van volle stengels de beste optie.

Vragen over bamboe schuttingen?

Wil je nog meer weteno over bamboe schuttingen? We helpen je graag met persoonlijk advies! Neem gerust contact met ons op of kom langs bij één van onze vestigingen. Graag tot ziens!

Bekijk ook onze andere natuurlijke schuttingen:

Wilgenschermen
Rietmatten & boomschorsmatten
Wilgenmatten & heidematten