close2

Wij zijn Vandentop Tuinhout!

Hoe kunnen we het nóg een beetje leuker en gemakkelijker maken om tuinhout te bestellen? Hoe kunnen we mensen nóg beter helpen hun tuinideeën te realiseren? 

pand Vandentop Tuinhout Barneveld

Die vragen hebben we ons al vaak gesteld, sinds onze start in 2008 door Robert van den Top. En antwoorden kwamen er ook. Je ontdekt ze al snel als je in onze webwinkel shopt, onze showtuin & winkel in Barneveld bezoekt of ons magazine leest. 

Neuzen tussen duizenden producten. De montagehandleiding van je product online doornemen. Producten in 't echt bekijken of direct afhalen. Even een technische vraag stellen, met je accuboor in de ene hand en je telefoon in de andere. De complete montage van tuinhout aan onze professionals uitbesteden. Een specialist even laten checken of je de juiste bevestigingsmaterialen bestelt. We helpen je op duizend-en-één manieren. Laten we 't zo zeggen: als jij iets wilt met tuinhout en je hebt hulp nodig, doen we het gewoon samen. 

Al zeggen we het zelf, een beetje bijzonder bedrijf zijn we wel. Gek op de producten die we verkopen. Zo gek, dat we gewoon zelf hout importeren uit landen waar dit verantwoord wordt geoogst. Het resultaat? Je raad het al: grote voorraden, snelle leveringen, hoge kwaliteit en de meeste keuze. Enfin, waag er gerust eens een retourtje Barneveld aan als je het met eigen ogen wilt zien. 

Veel succes alvast met het maken van een keuze. We zijn benieuwd naar jouw tuinplannen en helpen je graag. 

Kom langs in onze showtuin met schuttingen en vlonders

Op onze website vind je ons complete assortiment tuinhout. Van schuttingen, tuindeuren en vlonders tot overkappingen, gevelbekleding, houtbouw-materialen en ijzerwaren. 

Maar we helpen je graag met persoonlijk advies! je bent dan ook van harte welkom in onze showtuin aan de Wesselseweg 46 in Barneveld. Onder het genot van een kop koffie helpen onze verkoopadviseurs je persoonlijk met deskundig advies. En wat fijn is: in onze showtuin kan je een groot gedeelte van ons assortiment bekijken. Dankzij onze grote voorraad zijn er veel producten die je vaak direct al mee kunt nemen. Uiteraard is het ook mogelijk om je bestelling thuis te laten bezorgen.

Laat jouw nieuwe tuinproject door ons monteren 

Is je tuin nodig toe aan een nieuwe schutting, is de tuindeur écht niet meer veilig, wil je graag een nieuw vlonder plaatsen óf zie je jezelf al helemaal zitten onder een overkapping maar zie je de montage zelf niet zitten? Dan zit je goed met onze montageservice! Onze professionele monteurs komen dan bij je om het plaatsen voor je uit handen te nemen. Onze collega's komen met het juiste gereedschap voor de klus en nemen de volledige montage voor je uit handen. Zo ben jij verzekerd van een goed en stevig geplaatste schutting, tuindeur, vlonder, overkapping of gevelbekleding. 

Op onze montagepagina vind je meer informatie & kan je direct een gratis adviesgesprek aanvragen. Gaat je voorkeur uit naar een nieuwe hout beton schutting inclusief plaatsing? Bekijk dan alle mogelijkheden op deze pagina. 

Tuin inspiratie opdoen in ons magazine

Ben je juist op zoek naar inspiratie voor een nieuwe schutting, vlonder, tuindeur of overkapping? Dan wil je natuurlijk zien wat er allemaal mogelijk is! Ook daar helpen we je graag bij. In ons product- & inspiratiemagazine vind je een combinatie van onze producten en foto's van de producten die bij onze klanten geplaatst zijn. Met ruim 200 pagina's weet je zeker dat je voldoende inspiratie hebt voor jouw nieuwe tuinproject! Benieuwd geworden? Klik hier voor meer informatie & vraag het magazine kosteloos aan

Liever lekker scrollen? Voor meer inspiratie kan je ook altijd een kijkje nemen op onze Instagram & Pinterest pagina. En weet dat als je vragen hebt, je altijd bij onze terecht kunt!  

Professionals

Ben jij een echte tuinprofessional en op zoek naar een betrouwbare leverancier op het gebied van tuinhout? Meld je dan aan als professional bij Vandentop Tuinhout. Meer weten? Bekijk alle informatie over de mogelijkheden voor professionals hier.