close2

Natuurlijke schuttingen

Een mooi alternatief voor een schutting met planken is een natuurlijke schutting. Bij Vandentop Tuinhout vind je verschillende soorten natuurlijke schuttingen, zoals: rietmatten, bamboematten en wilgenmatten. Maar ook groene schuttingen, zoals kant en klaar hagen en klimplanten. Alles om je natuurlijke tuin helemaal af te maken met een passende natuurlijke tuinafscheiding!

Gebruik onze keuzehulp en ontdek welke tuinafscheiding het beste bij jouw tuin past.

Filteren
close2

Toont 1-18 van 31 producten

Filteren
close2

Toont 1-18 van 31 producten

Nog niet gevonden wat je zocht?

Gebruik onze keuzehulp en ontdek welke tuinafscheiding het beste bij jouw tuin past.

Natuurlijke tuinafscheiding

Er zijn veel verschillende soorten natuurlijke afscheidingen. De meest gekozen variant is een natuurlijke mat, zoals een rietmat, wilgenmat of bamboemat. Maar ook heidematten en boomschorsmatten worden vaak als natuurlijke schutting geplaatst. Het voordeel van deze matten is dat ze heel eenvoudig te plaatsen zijn. De natuurlijke matten zijn namelijk gemakkelijk te bevestigen aan betongaas of een gaasmat. Maar ook het vastmaken aan een bestaande schutting is mogelijk. Dat kan handig zijn als je buren een houten schutting mooier vinden. Je kunt er dan zelf eenvoudig een natuurlijke afscheiding van maken. En heb je een lelijke muur in de tuin? Zet er dan een gaaswerk met natuurlijke mat tegenaan en geniet meteen van een mooie natuurlijke uitstraling.

Om een tuinafscheiding nog natuurlijker te maken, vind je in ons assortiment ook klimplanten. Natuurlijke schuttingen zijn heel geschikt om deze planten tegenop te laten groeien. Zo heb je uiteindelijk een complete groene schutting.

 

Andere natuurlijke schuttingen

Naast natuurlijke matten en kant en klaar hagen, zijn er nog meer soorten natuurlijke schuttingen. Een mooi voorbeeld zijn schapenhekken en kastanje tuinafscheidingen. Deze tuinafscheidingen hebben een mooie landelijke uitstraling en kastanjehout is van nature zeer duurzaam.

Vragen over natuurlijke schuttingen?

Je ziet het: ook voor een natuurlijke en groene schuttingen kun je terecht bij Vandentop Tuinhout! Heb je vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag. En natuurlijk ben je ook altijd welkom bij onze vestiging in Barneveld. Onder het genot van een kop koffie beantwoorden we graag je vragen en kunnen we een rondje lopen in onze showtuin om je voorbeelden te laten zien van onze producten. Graag tot ziens!