close2

Daktrim & kraal

Een daktrim of kraal vormt een mooie afwerking van een plat dak. Deze worden ook wel dakrandprofiel genoemd. Ideaal om uw EPDM dakbedekking mee af te werken. U kunt een daktrim bestellen in rechte hoek en met een kraal vorm in diverse afmetingen.

Filteren
close2

12 producten

Filteren
close2

12 producten

Soorten daktrim

Een daktrim is verkrijgbaar met rechte hoek en een kraalvorm. Daarnaast zijn er dakrandprofielen in zink en aluminium leverbaar.

Daktrim rechte hoek

Een hoekige daktrim zorgt voor een strakke afwerking en is verkrijgbaar in aluminium. Deze valt strak over de dakrand, waardoor de dakbedekking goed beschermd wordt. U kunt deze bestellen in diverse afmetingen.

Dakrandprofiel kraal

Een daktrim kraal heeft een mooie ronde vorm, waardoor deze een wat zachtere uitstraling heeft. Deze vorm is verkrijgbaar in aluminium en zink. De zinken kraal heeft een wat meer chique uitstraling dan de aluminium variant en is vooral geschikt als de dakrand mag opvallen.

Dakrandprofiel bevestigen

Een daktrim is vooral geschikt voor platte daken en is een mooie afwerking van EPDM dakbedekking. Om te voorkomen dat er water onder het profiel komt te zitten, is het nodig om eerst een laag EPDM kit op de dakbedekking te maken. Daarna kunt u de daktrim vastmaken met speciale schroeven.

Vragen over dakrandprofielen?

U ziet het: ook voor dakrandprofielen kunt u terecht bij Vandentop Tuinhout! Heeft u vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag. En natuurlijk bent u ook altijd welkom bij onze vestiging in Barneveld. Onder het genot van een kopje koffie beantwoorden we graag uw vragen en kunnen we een rondje lopen in onze showtuin om u voorbeelden te laten zien van onze producten. Graag tot ziens!

Andere soorten dakbedekking

Zoekt u een andere soort dakbedekking of dakafwerking? Bekijk dan ook ons assortiment:

EPDM dakbedekking

Golfplaten

Dakpanplaten

Polycarbonaat platen

Hemelwaterafvoer