close2

Isolatie- & plaatmateriaal

Ook bij lagere temperaturen genieten van uw tuinhuis of veranda? Kies dan voor ons isolatiemateriaal. De isolatieplaten zijn geschikt voor dakisolatie én wandisolatie.

Ga je een tuinhuis of overkapping bouwen? Bekijk dan ook zeker dit plaatmateriaal assortiment. Bijvoorbeeld om wanden en daken af te werken. Je vindt hier underlayment plaatmateriaal, osb constructieplaat en betonplex plaat.

Filteren
close2

8 producten

Filteren
close2

8 producten

Underlayment plaat

Met underlayment platen kunt u een wand of dak van een overkapping netjes afwerken. De dunne platen van 9 mm zijn geschikt voor de afwerking van een wand die je vervolgens ook verder kunt afwerken met gipsplaten. De dikkere underlayment platen van 18 mm zijn ook geschikt om een dak mee af te werken en kunt u gebruiken als dakbeschot. Als het dak dicht zit, kun je dit aan de buitenkant voorzien van dakbedekking zoals EPDM folie.

Osb plaat 

Een voordelige optie voor wandafwerking is OSB plaat, deze is wat ruwer dan underlayment en gemaakt van geperste houtspaanders die verlijmd zijn. Voor de afwerking van een wand kunt u de 9 mm osb plaat gebruiken en de 18 mm osb plaat is ook geschikt als dakbeschot. Daarnaast kun je de osb platen ook gebruiken als vloerplaat of bekisting.

Betonplex

De betonplex platen zijn voornamelijk geschikt voor het storten van beton en voor buitenbekleding. Het grote voordeel van deze stevige plaat is de epoxylaag die ervoor zorgt dat de betonplex plaat onderhoudsvrij is. Het is voor de duurzaamheid wel belangrijk om bij de montage de randen goed af te werken.

Isolatieplaten

De isolatieplaten zijn lichte en makkelijke hanteerbaar. Hierdoor kun je zelf gemakkelijk het isolatiemateriaal plaatsen. De platen zijn erg hard en zorgen voor een stevige isolatielaag in uw schuur of tuinhuis. Maar ook voor wandisolatie kun je deze isolatieplaten gebruiken. Ideaal als je ook tijdens koudere avonden comfortabel wilt zitten in je tuinhuis of onder je veranda.

Vragen over isolatie- of plaatmateriaal?

Ook met al je vragen over isolatie- en plaatmateriaal kun je terecht bij Vandentop Tuinhout!  Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag. En natuurlijk bent u ook altijd welkom bij onze vestigingen. Onder het genot van een kopje koffie beantwoorden we graag al je vragen en kunnen we een rondje lopen in onze showtuin om voorbeelden te laten zien van onze producten. Graag tot ziens!