close2

Wilgenschermen

Op zoek naar een natuurlijke schutting in de vorm van een tuinscherm? Dan zijn onze wilgenschermen een perfecte keuze! Hiermee creëer je namelijk snel een natuurlijke tuinafscheiding die ook nog extra privacy in je tuin bieden.

Filteren
close2

9 producten

Filteren
close2

9 producten

Wilgenschermen

Wil je graag tuinschermen plaatsen, maar vind je houten tuinschermen niet natuurlijk genoeg? Dan is een wilgenscherm een aanrader! Dit zijn kant en klare tuinschermen van wilgentenen. Een aantal modellen heeft een fraai houten kader, wat zorgt voor een strakke tuinafscheiding, maar dan met de natuurlijke uitstraling door de mooie wilgentenen.

Kastanje schutting

Naast natuurlijke tuinschermen met wilgen is er ook een kastanje vlechtscherm beschikbaar. Dit scherm is, zoals de naam al doet vermoeden, gemaakt van kastanje dat gevlochten is. Hiermee creëer je binnen een handomdraai een prachtige natuurlijke schutting die ook nog eens lang mee gaat. Een kastanje vlechtscherm heeft namelijk een levensduur van zo'n 20 tot 25 jaar! 

Vragen over wilgenschuttingen?

Wil je advies over een wilgenschutting? Bel of mail ons dan gerust, we helpen je graag! Of kom langs bij één van onze vestigingen, je bent van harte welkom!

Bekijk ook onze andere natuurlijke schuttingen:

Bamboe schuttingen & bamboematten

Rietmatten & boomschorsmatten

Wilgenmatten & heidematten