close2
Filteren
Selectie verfijnen
Gewenste afwerking:
  1. Geschaafd 1 product
  2. Frans profiel | geen profiel 1 product
  3. Ribbelprofiel 4 producten
  4. Grove ribbel | gladgeschaafd 2 producten

Houten vlonderplanken

Wat is er mooier dan een houten vlonder? De natuurlijke uitstraling is tijdloos en past bij elke tuin! Naast het leggen van een vlonder, zijn deze vlonderplanken ook geschikt voor een balkon of dakterras. Bij Vandentop Tuinhout kun je terecht voor veel verschillende houten vlonderplanken. Hieronder vind je onze geïmpregneerde houten vlonderplanken in de houtsoorten grenen en vuren. Daarnaast hebben wij ook douglas vlonderplanken. Zoek je iets anders? Bekijk dan ook eens ons assortiment hardhouten vlonderplanken.

Gebruik onze keuzehulp en ontdek welke vlonderplank het beste bij jouw wensen past.

Filteren
close2

9 producten

Filteren
close2

9 producten

Nog niet gevonden wat je zocht?

Gebruik onze keuzehulp en ontdek welke vlonderplank het beste bij jouw wensen past.

Je kunt de geïmpregneerde vlonderplanken per stuk bestellen, maar ook als alles-in-een pakket geïmpregneerde vlonderplanken per m2. Je kunt dan aangeven hoeveel m2 je nodig hebt en wij leveren de vlonderplanken inclusief:

  • Geïmpregneerde houten onderliggers
  • Schroeven

Zo kun je na levering direct aan de slag met je vlonder!

Houten vlonder leggen met houten vlonderplanken

Voor een goede afwatering is het belangrijk dat je tussen de vlonderplanken van geïmpregneerd hout voldoende ruimte vrij houdt. Zo geniet je langer van je vlonder of dakterras van houten vlonderplanken.

Komt je houten vlonder aan het water te liggen of functioneert het als steiger, dan is het verstandig om funderingspaaltjes te gebruiken. Aan deze funderingspaaltjes worden dan de onderliggers bevestigd. Op de onderliggers komen vervolgens de geïmpregneerde houten vlonderplanken. Om de vlonderplanken te bevestigen op de onderliggers raden we aan speciale vlonderschroeven te gebruiken. Deze hoeven niet voorgeboord te worden. Voor het bevestigen van de onderliggers aan de funderingspaaltjes gebruik je kopschotelschroeven.

Voor een terras aan het water kun je ook kiezen voor hardhouten vlonderplanken. Een hardhouten vlonder kan namelijk beter tegen vocht en gaat daardoor langer mee.

Andere soorten terrasplanken

Naast vlonderplanken van geïmpregneerd hout vind je in ons assortiment ook andere soorten vlonderplanken en vlondertegels:

Composiet vlonderplanken
Bamboe vlonderplanken
Douglas vlonderplanken

Vragen over houten vlonderplanken?

Kortom: ook voor houten terrasplanken ben je bij Vandentop Tuinhout aan het juiste adres! Heb je vragen over deze vlonderplanken? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag. Uiteraard ben je ook altijd welkom bij onze vestiging in Barneveld. Onder het genot van een kopje koffie beantwoorden we graag je vragen. Graag tot ziens!