close2

Golfplaten

Zoek je voordelige dakbedekking? Dan zijn golfplaten een goede keuze. Je hebt snel een waterdicht dak voor een goede prijs. En er is keuze uit twee kleuren: doorzichtige golfplaten en zwarte golfplaten.

Filteren
close2

5 producten

Filteren
close2

5 producten

Dakbedekking met golfplaten

Golfplaten kun je voor verschillende soorten schuine daken gebruiken. Bijvoorbeeld voor het dak van eem tuinhuis, veranda of schuur. Maar ook voor een klein afdak boven containers of hout voor de kachel zijn deze platen heel geschikt. Het enige waar je rekening mee moet houden is dat het dak een hellingshoek van minimaal 7 graden moet hebben.

Doorzichtige golfplaten of zwarte golfplaten

Wil je golfplaten kopen dan kun je bij Vandentop Tuinhout kiezen uit doorzichtige platen en zwarte platen. De doorzichtige platen zijn sterk, maar laten ook het daglicht door, waardoor je bijvoorbeeld op een veranda voldoende licht hebt.
Als daglicht niet noodzakelijk is, zijn de zwarte platen een goede optie. Deze zijn zeer stevig, dubbel geperst én voorzien van coating. Hierdoor hebben de zwarte platen een lange levensduur.

Het is ook mogelijk om zwarte platen en doorzichtige platen te combineren. Je kunt dan bijvoorbeeld bij een dak met zwarte platen een soort venster maken met een heldere plaat, zodat er toch daglicht naar binnen valt.

Online golfplaten kopen

Snel je golfplaten kopen? Bestel ze eenvoudig online via onze site! Handig, want je hoeft er niet zelf voor op pad. En om het nog gemakkelijker te maken, kun je er ook voor kiezen om de platen thuis te laten bezorgen.

Vragen over golfplaten?

Wil je weten of golfplaten geschikt zijn voor jouw tuinidee? Neem dan gerust even contact met ons op voor advies. We beantwoorden graag je vragen! Je bent ook altijd welkom bij een van onze vestigingen. 

Zoek je een andere soort dakbedekking of dakafwerking? Bekijk dan ook ons assortiment:

EPDM dakbedekking

Dakpanplaten

Polycarbonaat platen

Dakrandafwerking

Hemelwaterafvoer