close2

Golfplaten

Zoekt u voordelige dakbedekking? Dan zijn golfplaten een goede keuze. U heeft snel een waterdicht dak voor een goede prijs. En er is keuze uit twee kleuren: doorzichtige golfplaten en zwarte golfplaten.

Filteren
close2

5 producten

Filteren
close2

5 producten

Dakbedekking met golfplaten

Golfplaten kunt u voor verschillende soorten schuine daken gebruiken. Bijvoorbeeld voor het dak van uw tuinhuis, veranda of schuur. Maar ook voor een klein afdak boven containers of hout voor de kachel zijn deze platen heel geschikt. Het enige waar u rekening mee moet houden is dat het dak een hellingshoek van minimaal 7 graden moet hebben.

Doorzichtige golfplaten of zwarte golfplaten

Wilt u golfplaten kopen dan kunt u bij Vandentop Tuinhout kiezen uit doorzichtige platen en zwarte platen. De doorzichtige platen zijn sterk, maar laten ook het daglicht door, waardoor u bijvoorbeeld op een veranda voldoende licht heeft.
Als daglicht niet noodzakelijk is, zijn de zwarte platen een goede optie. Deze zijn zeer stevig, dubbel geperst én voorzien van coating. Hierdoor hebben de zwarte platen een lange levensduur.

Het is ook mogelijk om zwarte platen en doorzichtige platen te combineren. U kunt dan bijvoorbeeld bij een dak met zwarte platen een soort venster maken met een heldere plaat, zodat er toch daglicht naar binnen valt.

Online golfplaten kopen

Snel uw golfplaten kopen? Bestel ze eenvoudig online via onze site! Handig, want u hoeft er niet zelf voor op pad. En om het nog gemakkelijker te maken, kunt u er ook voor kiezen om de platen thuis te laten bezorgen.

Vragen over golfplaten?

U ziet het: ook voor golfplaten kunt u terecht bij Vandentop Tuinhout! Heeft u vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag. En natuurlijk bent u ook altijd welkom bij onze vestiging in Barneveld. Onder het genot van een kopje koffie beantwoorden we graag uw vragen en kunnen we een rondje lopen in onze showtuin om u voorbeelden te laten zien van onze producten. Graag tot ziens!

Andere soorten dakbedekking

Zoekt u een andere soort dakbedekking of dakafwerking? Bekijk dan ook ons assortiment:

EPDM dakbedekking

Dakpanplaten

Polycarbonaat platen

Dakrandafwerking

Hemelwaterafvoer