close2

Houtbouw-materialen

Naast tuinhout hebben wij ook alle ander materialen in huis voor je houtbouw projecten. Ga je een tuinhuis bouwen, veranda bouwen of houten schuur bouwen? Wat je houtbouw plannen ook zijn, je vindt hier het juiste materiaal: van plaatmateriaal tot dakgoten en van betonpoeren tot buitenverlichting.

Schoren
Schoren
Bekijk categorie Bekijk
Dakbeschot
Dakbeschot
Bekijk categorie Bekijk
Gevelbekleding
Gevelbekleding
Bekijk categorie Bekijk
Hang- & sluitwerk
Hang- & sluitwerk
Bekijk categorie Bekijk
Dakbedekking
Dakbedekking
Bekijk categorie Bekijk
Houten ramen & deuren
Houten ramen & deuren
Bekijk categorie Bekijk
Isolatiemateriaal
Isolatiemateriaal
Bekijk categorie Bekijk
Plaatmateriaal
Plaatmateriaal
Bekijk categorie Bekijk

Wat zijn je houtbouw plannen?

Ga je zelf een schuur bouwen? Of misschien een wat kleiner project, zoals een overkapping? In deze categorie vind je alle materialen die je nodig hebt. Ben je nog op zoek naar het juiste hout? Bekijk dan eens ons ruime assortiment tuinhout. Vooral douglas hout is een mooie houtsoort om te gebruiken voor een overkapping of veranda, maar ook het oersterke eikenhout is een goede optie.

Voor een stevige constructie zijn betonpoeren een belangrijk onderdeel van je houtbouwproject. De poeren zorgen ervoor dat de palen of staanders van je overkapping stevig staan. En ook voor het juiste bevestigingsmateriaal ben je bij ons aan het juiste adres.

Wil je de constructie netjes afwerken, dan kan dat met het plaatmateriaal. En met het isolatiemateriaal zorg je ervoor dat je ook bij lagere temperaturen lekker buiten kunt zitten. Voor het dak hebben wij verschillende soorten dakbedekking. Met de dakpanplaten leg je eenvoudig een mooi dak met de uitstraling van echte dakpannen. Om een dak snel waterdicht te maken zijn golfplaten heel geschikt. Het dak bedekken met EPDM folie is wat meer werk, maar dit gaan dan ook zeer lang mee en bovendien kun je het dan ook mooi afwerken met een daktrim of kraal. En de juiste hemelwater afvoer regel je met onze kunstof dakgoot of zinken dakgoot.
Bij een houtbouw project zoals een schuur kunnen ook houten ramen en deuren goed van pas komen. Wij hebben diverse mogelijkheden in ons assortiment, zowel enkele als dubbele deuren en verschillende soorten ramen. En uiteraard kun je ook het juiste hang- en sluitwerk bij ons bestellen.

Onderhoud tuinhout en buitenverlichting

Als jouw houtbouw project klaar is, wil je het natuurlijk in goede conditie houden. Daarvoor vind je bij ons diverse onderhoudsmiddelen en verf. Is alles af? Denk dan ook aan buitenverlichting, want je eigen houtbouwproject mag natuurlijk gezien worden! Met de led buitenverlichting van in-lite gaat dat zeker lukken.

Vragen over materialen voor houtbouw?

Je ziet het: ook houtbouw materialen haal je bij Vandentop Tuinhout! Heb je vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag. Je bent ook altijd welkom bij onze vestiging in Barneveld. Onder het genot van een kopje koffie beantwoorden we graag je vragen en kunnen we een rondje lopen in onze showtuin om je voorbeelden te laten zien van onze producten. Graag tot ziens!