close2
Filteren
Selectie verfijnen

Plaatmateriaal

Ga je een tuinhuis of overkapping bouwen? Bekijk dan ook zeker dit plaatmateriaal assortiment. Bijvoorbeeld om wanden en daken af te werken. Je vindt hier underlayment plaatmateriaal, osb constructieplaat en betonplex plaat.

Filteren
close2

3 producten

Filteren
close2

3 producten

Underlayment plaat

Met underlayment platen kunt u een wand of dak van een overkapping netjes afwerken. De dunne platen van 9 mm zijn geschikt voor de afwerking van een wand die u vervolgens ook verder kunt afwerken met gipsplaten. De dikkere underlayment platen van 18 mm zijn ook geschikt om een dak mee af te werken en kunt u gebruiken als dakbeschot. Als het dak dicht zit, kunt u dit aan de buitenkant voorzien van dakbedekking zoals EPDM folie.

Osb plaat 

Een voordelige optie voor wandafwerking is OSB plaat, deze is wat ruwer dan underlayment en gemaakt van geperste houtspaanders die verlijmd zijn. Voor de afwerking van een wand kunt u de 9 mm osb plaat gebruiken en de 18 mm osb plaat is ook geschikt als dakbeschot. Daarnaast kunt u de osb platen ook gebruiken als vloerplaat of bekisting.

Betonplex

De betonplex platen zijn voornamelijk geschikt voor het storten van beton en voor buitenbekleding. Het grote voordeel van deze stevige plaat is de epoxylaag die ervoor zorgt dat de betonplex plaat onderhoudsvrij is. Het is voor de duurzaamheid wel belangrijk om bij de montage de randen goed af te werken.

Vragen over plaatmateriaal?

U ziet het: ook voor plaatmateriaal kunt u terecht bij Vandentop Tuinhout! Heeft u vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag. En natuurlijk bent u ook altijd welkom bij onze vestiging in Barneveld. Onder het genot van een kopje koffie beantwoorden we graag uw vragen en kunnen we een rondje lopen in onze showtuin om u voorbeelden te laten zien van onze producten. Graag tot ziens!