close2

Zandbakken

Maak je kind blij met een mooie houten zandbak! Buitenspelen is gezond en in een zandbak kunnen ze hun creativiteit kwijt. Van zandtaartjes bakken tot mooie zandkastelen bouwen: met een houten zandbak kan het allemaal.

In ons assortiment vind je een zandbak van hout in verschillende uitvoeringen, zoals een zandbak met deksel en zandbak met bankjes.

Filteren
close2

2 producten

Filteren
close2

2 producten

Zandbak douglashout en vurenhout

Douglashout is een mooie robuuste houtsoort die van nature duurzaam is. Het blanke hout verkleurt door weersinvloeden naar mooi zilvergrijs. Daarom is onze zandbak van douglashout dan ook een aanrader als je houdt van een natuurlijke en landelijke uitstraling. Zandbak Mats is ook voorzien van zwarte versteviging op de hoeken van de bak, waardoor hij lang meegaat en er stoer uitziet.

Zandbak Siem is gemaakt van geïmpregneerd vurenhout, dit is wat lichter van kleur maar vergrijst ook na verloop van tijd. Het is een mooie houten zandbak met een natuurlijke uitstraling die in elke tuin past.

Zandbak met deksel

Om het zand schoon te houden, kun je het beste kiezen voor een zandbak met deksel. Het voorkomt dat bijvoorbeeld katten in het zand hun behoefte doen en het beschermt tegen vocht.

Houten zandbak met bankjes

Houd je van praktisch? Dan is een houten zandbak met bankjes een aanrader. Onze zandbakken hebben een deksel die je kunt opklappen zodat er bankjes ontstaan. Hier kunnen kinderen tijdens het spelen lekker hoog zitten en ze hoeven niet in het zand te zitten waardoor er meer ruimte is om te spelen.