close2
Filteren
Selectie verfijnen

Hillhout overkapping

In de winter buiten een boek lezen? Lekker buiten eten tijdens een zomerse regenbui? Of met een warm drankje in de tuin bijkletsen tijdens een frisse herfstavond? Met een Hillhout overkapping kan het allemaal! Je kunt een Hillhout overkapping precies zo samenstellen dat hij aan jouw wensen voldoet en je op élk gewenst moment kunt genieten van je tuin. Dus..waar wacht je nog op?

Hieronder vind je een aantal modellen, deze kun je direct bestellen of verder naar jouw wensen aanpassen als je doorklikt naar de configurator. Meteen helemaal zelf je overkapping samenstellen? Ga dan direct naar de 3D-configurator!

Configureer jouw Hillhout overkapping bij Vandentop Tuinhout

Filteren
close2

9 producten

Filteren
close2

9 producten

Lente, zomer, herfst of winter: met een Hillhout overkapping geniet je altijd van je tuin. En dankzij de mogelijkheden voor dichte wanden, ramen en schuifdeuren is ook kou geen spelbreker meer. Je kunt op élk moment lekker comfortabel buiten relaxen, lezen, eten, een spelletje doen of bijkletsen met vrienden.

Hillhout tuinhuis als tuinkantoor

En heb je ook al gedacht aan een combinatie van het nuttige en het aangename? Creëer met wanden en ramen een prachtig Hillhout tuinhuis om in te werken. Je zit comfortabel en als het weer het toelaat, zet je lekker de deur open. Zo wordt thuiswerken genieten! 

Houten overkapping met schuur

Wil je graag functionaliteit en genieten combineren in één mooie Hillhout overkapping? Geen probleem! Je creëert moeiteloos een mooie houten overkapping met schuur waarin je lekker kunt klussen of ruimte hebt voor fietsen en tuinkussens. 

Houten overkapping op maat

Een Hillhout overkapping is in verschillende modellen, materialen en kleuren leverbaar, waardoor een overkapping op maat altijd mogelijk is. Of je nu fan bent van een robuuste houten constructie met zadeldak en stoere zwarte wanden of liever een elegante overkapping wilt met een basis van wit hout en een mooie glazen wand, de keuze is aan jou. En omdat je direct door kunt klikken naar de 3D configurator is een overkapping op maat samenstellen eenvoudig zelf te doen. Dus kruip lekker achter je computer en laat je wensen spreken in jouw persoonlijke ontwerp. Je kunt vervolgens de offerte bij ons opvragen, zodat wij jouw ideale Hillhout overkapping werkelijkheid kunnen maken. 

 

Configureer jouw Hillhout overkapping bij Vandentop Tuinhout