close2

Dubbelstaafmat poort

Wil je een compleet dubbelstaafmat hekwerk? Dat kan met onze bijpassende dubbelstaafmat hekwerk poort! De hekwerk poorten zijn verkrijgbaar in verschillende moderne kleuren die passen bij het dubbelstaafmat hekwerk 6/5/6 en dubbelstaafmat hekwerk 8/6/8, namelijk groen, antraciet en zwart. Je hebt de keuze uit een looppoort dubbelstaafmat (enkele deur) en een dubbele poort. Dankzij het metalen frame en het RVS slot zijn onze dubbelstaafmat poorten samen met staafmat hekwerken een stevige en veilige afsluiting van je tuin of terrein!

Twijfel je nog over de keuze tussen een houten poort of metalen poort?

Gebruik onze keuzehulp en ontdek welke tuindeur het beste bij jouw wensen past.

Filteren
close2

11 producten

Filteren
close2

11 producten

Nog niet gevonden wat je zocht?

Gebruik onze keuzehulp en ontdek welke tuindeur het beste bij jouw wensen past.


Dubbelstaafs hekwerk poort

Onze dubbelstaafmat poorten zijn erg sterk dankzij het stevige metalen kader waar vervolgens het dubbelstaafmat in gelast is. Het metaal is thermisch verzinkt en voorzien van een poedercoating die de dubbelstaafmat poort beschermt tegen roest. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, zoals groen, antraciet en zwart. Dit zijn dezelfde kleuren als de dubbelstaafmatten in ons assortiment, zodat het hekwerk helemaal dezelfde stijl heeft. De dubbelstaafmat poort heeft ook net als de hekken mazen waar je doorheen kunt kijken. Wil je liever privacy, dan is er speciaal een dubbelstaafmat vlechtband waarmee je de poort (eventueel deels) zichtdicht kunt maken.

Wij leveren de dubbelstaafmat poorten inclusief twee metalen palen om de poort te plaatsen. We raden je aan om deze palen goed in de grond te zetten en te verstevigen met beton zodat de dubbelstaafmat poort stevig staat. Voor het bevestigen van de poort aan de hekwerkpanelen is er een speciale beugel. Deze kun je ook gebruiken om de metalen poort vast te maken aan een muur. De poort/muur aansluiting is leverbaar in dezelfde kleuren als het hekwerk en de poorten.

Metalen tuinpoorten

Het grote voordeel van metalen tuinpoorten is dat ze ontzettend sterk zijn. De hekwerk poorten passen naadloos bij ons dubbelstaafmat hekwerk door de vormgeving en de kleuren. Maar je kunt deze metalen tuinpoorten ook prima combineren met andere soorten schuttingen. De stoere uitstraling van het metaal past bijvoorbeeld mooi bij onze schanskorf schuttingen met natuursteen. Maar ook bij een natuurlijke schutting van kant en klaar hagen kun je een metalen tuinpoort plaatsen. Dit vormt een mooi contrast door de verschillende materiaalsoorten wat je kunt versterken door te kiezen voor een moderne kleur zoals antraciet of zwart.

Heb je alleen een poort nodig? Ook dan kunnen onze metalen tuinpoorten eenvoudig geplaatst worden. Bijvoorbeeld als afsluiting van je tuin, om deze optimaal te beschermen tegen ongewenst bezoek!

Dubbele tuinpoort metaal

Voor bedrijventerreinen is een grote doorgang vaak handig, zodat auto’s of andere grote voertuigen het terrein op kunnen. Je kunt dan ook een dubbele dubbelstaafmat poort bestellen. Deze kan ook handig zijn als je bij je huis een doorgang nodig hebt voor je auto of wellicht een caravan. Er zijn verschillende breedtes mogelijk, zodat je de doorgang precies kan afstemmen op de hoeveelheid ruimte die je nodig hebt. Je kunt onder meer kiezen voor een breedte van 3,4 of 5 meter.

Heb je niet altijd een grote doorgang nodig? Dat is geen probleem, als je een kleinere doorgang nodig hebt, kun je er ook voor kiezen om één deel van de poort te openen. Met de handige grondgrendel zorg je er dan voor dat het dichte deel van de poort vast blijft staan als je het andere deel opent.

Looppoort dubbelstaafmat

Heb je een laag dubbelstaafmat hekwerk en wil je deze uitbreiden met een handige dubbelstaafmat looppoort? Dat is geen enkel probleem bij Vandentop Tuinhout! Onze dubbelstaafmat enkele poorten zijn ook in hoogtes van 80, 100, 120 en 140 cm. Deze poortjes zijn bij uitstek geschikt als looppoort!

Dubbelstaafmat compleet pakket

Wil je graag een compleet dubbelstaafmat hekwerk? Dan kun je dat eenvoudig zelf samenstellen via onze website. Je bestelt eenvoudig online het aantal hekwerkpanelen, de palen, bevestigingsmaterialen en natuurlijk een mooie bijpassende dubbelstaafmat poort. Vind je het lastig om zelf een compleet dubbelstaafmat hekwerk samen te stellen? Wij helpen je graag! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Naast het samenstellen van een compleet hekwerk, kunnen we je ook helpen met de montage ervan. We hebben professionele montageteams die je graag het werk uit handen nemen en voor jou een mooi en stevig hekwerk neerzetten. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan van onze montageservice.

Meer weten over metalen poorten?

Twijfel je over de keuze voor een dubbelstaafmat poort of heb je andere vragen over tuinpoorten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag bij het vinden van de juiste producten voor je tuin!