close2

Dakbedekking

Een schuur, overkapping of veranda kan niet zonder dakbedekking. Maar welke soorten zijn er? Bij Vandentop Tuinhout bieden we je verschillende mogelijkheden: van snel te leggen golfplaten tot mooie dakpanplaten en dakbedekking voor plat dak zoals EPDM folie. En uiteraard vindt je bij ons ook de juiste bevestigingsmaterialen en afwerkingen zoals daktrim & kraal en dakgoten.

Onze categorieën

EPDM folie

Zoek je mooie dakbedekking voor plat dak? Dan raden wij je EPDM folie aan vanwege de hoge kwaliteit en lange levensduur. EPDM is namelijk zeer waterdicht en kan goed tegen zonlicht. Bovendien kunt het eenvoudig zelf leggen.

Daktrim & kraal

Als je kiest voor EPDM dakbedekking, dan kun je dit mooi afwerken met een daktrim of dakrandprofiel. Op onze site vindt je daktrimmen met een rechte hoek of een ronde vorm, ook wel een kraal genoemd.

Golfplaten

Een andere optie voor dakbedekking voor plat dak zijn golfplaten. Eenvoudig te monteren en je hebt meteen een waterdicht dak. Bovendien zijn golfplaten een voordelige keuze. In ons assortiment vindt je heldere en zwarte golfplaten.

Dakpanplaten

Voor een schuin dak zijn dakpannen de meest voorkomende dakbedekking. Maar dakpannen leggen kost veel tijd en is ook een prijzige keuze. Wij hebben een mooie tussenweg voor je: dakpanplaten. Dit zijn platen die het uiterlijk hebben van dakpannen, maar door de afmeting van de platen heb je het dak veel sneller (en voordeliger) gelegd!

Polycarbonaat platen

In ons assortiment vindt je ook polycarbonaat platen. Hiermee creëert u snel een waterdicht dak voor je veranda of overkapping. Polycarbonaat is zeer sterk materiaal en toch licht van gewicht.

Dakgoten

Is de dakbedekking klaar, dan is ook de hemelwaterafvoer een punt van aandacht. Met een goede dakgoot zorg je ervoor dat het regenwater goed wordt afgevoerd en er geen water op het dak blijft staan. Je vindt bij ons diverse soorten dakgoten, waaronder kunststof dakgoten en zinken dakgoten.

Vragen over dakbedekking?

Je ziet het: ook voor dakbedekking kun je terecht bij Vandentop Tuinhout! Heb je vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag. En natuurlijk ben je ook altijd welkom bij onze vestiging in Barneveld. Onder het genot van een kopje koffie beantwoorden we graag je vragen en kunnen we een rondje lopen in onze showtuin om je voorbeelden te laten zien van onze producten. Graag tot ziens!