close2

Tuinmeubelen

Optimaal genieten van je tuin? Kies dan voor sfeervolle houten tuinmeubelen. Ideaal om een mooie plek te creëren waar u gezellig samen kunt eten of in alle rust een boek kunt lezen. En het voordeel van houten tuinmeubelen is dat ze in elke tuin passen. Neem bijvoorbeeld onze picknicktafels, een mooie aanvulling op je tuin en je hebt direct een fijne plek om samen te zitten.

Filteren
close2

Toont 1-18 van 39 producten

Filteren
close2

Toont 1-18 van 39 producten

Douglas houten picknicktafel

Het voordeel van een picknicktafel is dat je geen losse meubelen hebt en meteen een fijne plek creëert om samen te kunnen zitten. Geen gesleep met stoelen, maar een vaste plek waar je kunt zitten. Bovendien staat een houten picknicktafel direct stevig door de constructie.

Er zijn verschillende soorten houten picknicktafels. In ons assortiment vind je duurzame douglas picknicktafels waar je lang plezier van hebt. Deze robuuste houten tuinmeubelen gaan lang mee en staan bovendien mooi in de tuin of op het terras. Een douglas picknicktafel is gemaakt van duurzaam douglas hout dat van nature 10 tot 15 jaar meegaat. Het hout heeft van nature een warme, roze achtige kleur die na verloop van tijd mooi vergrijst. Hierdoor pas een douglas picknicktafel ook mooi in een landelijke tuin.

Houten picknicktafel vierkant of rond?

Op dit moment vind je in ons assortiment houten tuinmeubelen rechthoekige vierkante picknicktafels. Deze mooie tafels hebben een robuuste uitstraling en passen in elke tuin.

De douglas picknicktafel Kootwijk is een mooie rechte tafel van douglas hout met opklapbare banken. Door de rechte lijnen is het een houten picknicktafel met strakke lijnen.

Een wat robuustere picknicktafel is model Otterlo. Deze douglas picknicktafel is gemaakt van dikke en brede douglas planken met een grillige rand. De vorm is daardoor minder strak, maar door de brede planken heeft de tafel ook een stoere uitstraling.

Houd je van ronde picknicktafels? Dan is onze douglas picknicktafel Harskamp een mooie optie. Deze picknicktafels ie rechthoekig, maar de hoeken zijn afgerond, waardoor het geheel een wat zachtere uitstraling heeft. De dikke verbindingsbalken zorgen tegelijkertijd voor een robuust en stoer karakter. Doordat deze douglas picknickband meerdere kleine zitjes heeft, is de vorm wat speelser dan bij de picknicktafel Hoenderloo en Otterlo.

Meer weten over houten tuinmeubelen?

Ook voor houten tuinmeubelen kun je dus terecht bij Vandentop Tuinhout. Wil graag meer informatie of heb je vragen over een van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers hebben verstand van zaken en helpen je graag!

Je bent ook van harte welkom bij onze vestiging in Barneveld. In de showtuin kun je diverse producten bekijken en onze medewerkers staan je graag te woord als je vragen hebt of advies wilt.