close2
Filteren
Selectie verfijnen
Hoeveelheid privacy:
  1. Weinig privacy 1 product
  2. Volledige privacy 5 producten

Kokos schuttingen

Een stevige afscheiding van je tuin met natuurlijke uitstraling: dat is onze kokos schutting, ook wel kokowall genoemd. De tuinschermen van kokosvezels zijn 5 cm dik en hebben een omlijsting van verzinkt staal. Hierdoor hebben ze niet alleen een natuurlijke uitstraling, maar zitten ze ook nog eens stevig in elkaar. Deze schuttingen zijn combineren met klimplanten waardoor de natuurlijk uitstraling goed benadrukt wordt.

Gebruik onze keuzehulp en ontdek welke tuinafscheiding het beste bij jouw tuin past.

Filteren
close2

8 producten

Filteren
close2

8 producten

Nog niet gevonden wat je zocht?

Gebruik onze keuzehulp en ontdek welke tuinafscheiding het beste bij jouw tuin past.


Mogelijkheden kokos schutting

Er zijn verschillende mogelijkheden met kokos tuinschermen. Zo kun je een volledige kokos schutting plaatsen met bijvoorbeeld hardhouten palen. Het is dan ook mooi om deze te laten begroeien met klimplanten, zo heb je na een paar jaar een volledig groene schutting!
Je kunt kokos tuinschermen ook afwisselen met andere schuttingelementen, zoals gaaselementen of schanskorven.

Afmetingen kokos tuinschermen

Onze kokos tuinschermen zijn leverbaar in diverse afmetingen. Handig, want zo kun je zelf de hoogte van je kokos schutting bepalen. Bovendien zijn er ook speciale gaaselementen verkrijgbaar, waarmee je bijvoorbeeld de helft van een kokos tuinscherm kunt voorzien van een gaaswerk. Ideaal om een mooie klimplant tegenaan te laten groeien.

Vragen over een kokos schutting?

Wil je meer weten over onze kokos schuttingen of kokowall? Neem contact met ons op via de chat, mail of telefonisch. Voor meer inspiratie kun je ook onze social media kanalen bekijken! Het is ook mogelijk langs te komen bij onze vestiging in Barneveld. Onder het genot van een kop koffie lopen we graag met je door de showtuin en nemen we je wensen en eisen als uitgangspunt voor een prachtige nieuwe schutting. Graag tot snel!

Bekijk ook onze andere tuinschermen:

Hardhouten schuttingen

Douglas schuttingen

Houten schuttingen

Composiet schuttingen

Trellisschermen & gaaspanelen