close2

Speeltoestel accessoires

Naast speeltoestellen vind je op onze site ook veel verschillende speeltoestel accessoires. Bijvoorbeeld een glijbaan, aanbouwschommel of leuk piratenstuur, maar ook praktische accessoires zoals schommelhaken, grondankers, rubberen tegels en afwerkdoppen.

Filteren
close2

17 producten

Filteren
close2

17 producten

Speeltoestel glijbaan

Een speeltoestel met glijbaan is een van de meest populaire speeltoestellen. Het maakt van je tuin meteen een echte speeltuin. Onze speeltorens zijn niet standaard voorzien van een glijbaan, maar je kunt deze wel zelf bij bestellen. Hierbij is het goed om te letten op de hoogte van het speelplateau van de speeltoren. Bij de glijbanen staat aangegeven voor welke plateauhoogte ze geschikt zijn.

Aanbouwschommel of loopbrug

Andere leuke speeltoestelaccessoires zijn de aanbouwschommel en houten brug. Hiermee zorg je voor urenlang speelplezier. De meeste speeltorens zijn vooral leuk voor echte klauteraars, met een schommel wordt het ook leuk spelen voor kinderen die wat minder van klimmen houden. Een loopbrug is leuk als je meerdere speeltorens hebt staan, hierdoor kunnen kinderen eenvoudig van de ene kant naar de andere kant lopen. Zo lijkt het speeltoestel wel een speelkasteel!

Kleine speeltoestel accessoires

In ons assortiment vind je ook kleinere speeltoestelaccessoires waarmee je het speelplezier kunt vergroten. Denk aan een piratenstuur waarmee een speelhuis opeens in een boot verandert. Of een leuke trapeze met ringen waardoor ook de kleine artiesten lekker heen en weer kunnen slingeren.

Praktische speeltoestel accessoires

Naast leuke uitbreidingen zijn er ook praktische speelgoed accessoires. Denk aan stevige schommelhaken of grondankers waarmee je een speeltoestel stevig vastzet. Maar ook rubberen tegels zijn praktisch en maken het spelen bovendien wat veiliger.

Speeltoestel montage

Een speeltoestel bouwen is geen eenvoudige klus. Kun je wel wat hulp gebruiken? Maak dan gebruik van onze montageservice! Met professionele monteurs zetten wij een mooi speeltoestel in je tuin. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of kijk op onze montagepagina. We helpen je graag!