close2

Tuinhekken

Op zoek naar een mooi tuinhek? Die vind je bij ons! Je kunt kiezen uit hekken van diverse materialen, zoals houten tuinhekken en betonnen tuinhekken. En een aanrader voor de landelijke tuin: kastanjehouten schapenhekken. Naast een uitgebreid assortiment tuinhekken hebben wij ook veel keuze in bijpassende tuinhekdeuren en tuinhek poorten.

Wil je graag een robuust en modern hekwerk? Dan kun je ook kiezen voor ons dubbelstaafmat hekwerk met bijpassende dubbelstaafmat poort.

Onze categorieën

Houten tuinhekken

Het meest gekozen materiaal voor tuinhekken is hout en ook in houten hekken is er veel keuze in zowel het model als de afmeting. Maar er zijn ook verschillende houtsoorten mogelijk: want in ons assortiment vind je hekken van geïmpregneerd grenen en geïmpregneerd vuren. Daarnaast zijn er diverse hoogtes verkrijgbaar. Een houten tuinhek is meestal laag, maar de precieze hoogte hangt natuurlijk af van de plek waar je het tuinhek gaat plaatsen.

Hardhouten tuinhekken

Een duurzame keuze is een hardhouten tuinhek. Van nature is hardhout een houtsoort met lange levensduur van 15 tot 20 jaar. Bovendien heeft een hardhouten hek een warme uitstraling door de donkere kleur. Overigens zal deze kleur in de loop van de tijd wel vergrijzen door weersinvloeden, maar dat heeft geen invloed op de levensduur. Voor het behoud van de kleur kun je het hek behandelen met bankirai olie.

Schapenhekken

In landelijke gebieden wordt vaak een schapenhek als tuinhek gebruikt. Een schapenhek heeft een bijzondere uitstraling én is van nature heel duurzaam. Het is gemaakt van kastanjehout dat prachtig vergrijst en daardoor optimaal bij een natuurlijke tuin past. Daarnaast zien we schapenhekken ook vaak terugkomen in bossen of bij landerijen. 

Betonnen tuinhekken

Ben je echt op zoek naar iets bijzonders, dan is een tuinhek van beton wellicht een idee. Beton heeft een stoere en robuuste uitstraling. En omdat wij diverse soorten betonplaten hebben, kun je zelf het gewenste beton tuinhek samenstellen.

Tuinhekdeur

Sluit je tuin in stijl af met een van onze bijpassende tuinhek poorten. Er zijn verschillende modellen en materiaalsoorten die mooi aansluiten bij de verschillende tuinhekken die wij aanbieden. Maar een tuinhekpoort kan natuurlijk ook in andere situaties gebruikt worden, bijvoorbeeld tussen twee kant en klaar hagen en als alternatief voor een dichte tuindeur.

Vragen over tuinhekken?

Welk tuinhek je ook zoekt, je vindt het bij Vandentop Tuinhout! Heb je vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag. En natuurlijk ben je ook altijd welkom bij onze vestiging in Barneveld. Onder het genot van een kopje koffie beantwoorden we graag je vragen en kunnen we een rondje lopen in onze showtuin om voorbeelden te laten zien van onze producten. Graag tot ziens!