close2
Filteren
Selectie verfijnen
Hoeveelheid privacy:
  1. Weinig privacy 1 product
  2. Gemiddelde privacy 4 producten
  3. Volledige privacy 3 producten

Hardhouten schuttingen

Kies je voor hardhout, dan maak je een duurzame keuze. Hardhouten schuttingen hebben een levensduur van gemiddeld 15 tot 20 jaar, het langste van alle houtsoorten. Een ander voordeel van deze houtsoort is de warme kleur. Hierdoor is een tuinscherm van hardhout een mooie aanvulling op je tuin. Je vindt bij Vandentop Tuinhout verschillende soorten hardhouten schuttingen, zoals verticale en horizontale schermen. Ook de doorkijk verschilt, waardoor je zelf de privacy in je tuin kunt bepalen.

Gebruik onze keuzehulp en ontdek welke tuinafscheiding het beste bij jouw tuin past.

Filteren
close2

8 producten

Filteren
close2

8 producten

Nog niet gevonden wat je zocht?

Gebruik onze keuzehulp en ontdek welke tuinafscheiding het beste bij jouw tuin past.

Soorten hardhouten tuinschermen

In ons assortiment vind je verschillende soorten hardhouten tuinschermen. Het verschil zit in het aantal planken en de afwerking. Het aantal planken bepaalt de doorkijk van een hardhouten schutting: hoe meer planken, hoe minder doorkijk. Zo kies je dus zelf de hoeveelheid privacy.

Naast het aantal planken verschilt ook de afwerking van de planken per tuinscherm. Over het algemeen zijn de planken meestal gladgeschaafd en voorzien van groeven. Vaak zijn dit twee groeven per plank, maar er is ook een hardhouten tuinscherm met een ribbelprofiel op de planken. Dat geeft een bijzondere, luxe uitstraling.

Ben je  op zoek naar iets bijzonders? Dan zijn onze hardhouten schermen met trellis of onze hardhouten shutterschermen een aanrader. 

Horizontale of verticale hardhouten schutting?

Voor een kleine tuin kunnen wij je aanraden om een horizontale schutting te plaatsen. Dit zorgt er namelijk voor dat de tuin groter lijkt. Het voordeel is dat veel van onze hardhouten tuinschermen zowel horizontaal als verticaal te plaatsen zijn! Het gaat dan om de schermen die voorzien zijn van drie tussenliggers. Maar er is ook een fraai toogscherm leverbaar wat voorzien is van horizontale schuttingplanken.

Diverse maten hardhouten tuinschermen

Wil je een hoge schutting of juist een korte hardhouten schutting? Of wil je graag hardhout combineren met beton? Voor al deze keuzes zijn er ook diverse maten hardhouten tuinschermen verkrijgbaar. Bijvoorbeeld een laag tuinscherm wat mooi past op een betonnen onderplaat. Maar ook een smal tuinscherm en een speciaal afbouw tuinscherm zijn mogelijk.

Hout beton schutting met hardhouten tuinscherm

Je kunt ook kiezen voor een combinatie van een hardhouten tuinscherm met betonelementen, ook wel een hout beton schutting genoemd. Het is mogelijk om zelf je combinatie samen te stellen. Liever meer gemak? Bekijk dan de voorbeelden op van de hout beton schuttingen inclusief plaatsing. Hier kun je ook direct een offerte aanvragen voor een hout beton schutting inclusief plaatsing. Gemakkelijker kan bijna niet!

Vragen over hardhouten schuttingen?

Heb je een vraag over hardhouten schuttingen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag! Dit kan via ons algemene telefoonnummer of stel je vraag via de chat. Ben je in de buurt? Kom dan gerust eens langs bij onze vestiging in Barneveld. Graag tot ziens!

Bekijk ook onze andere tuinschermen:

Douglas schuttingen

Houten schuttingen

Composiet schuttingen

Kokos schuttingen

Trellisschermen & gaaspanelen