close2

Picknicktafels

Praktisch én gezellig: een picknicktafel is een aanwinst voor iedere tuin en elk terras. En dankzij de keuze uit verschillende modellen is er altijd een stijlvolle picknicktafel die bij jou past.

Filteren
close2

15 producten

Filteren
close2

15 producten

Een picknicktafel is handig, omdat je in één keer een gezellige zitplek creëert in je tuin. Geen gedoe met een tafel en losse stoelen, maar één mooi geheel waar je meteen gebruik van kunt maken. Kortom: met een houten picknicktafel geniet je direct van een ontspannen middag in de zon, buiten een spelletje doen of gezellig samen eten. 

Onze picknicktafels zijn gemaakt van hout, een stevig en duurzaam materiaal, waardoor je er lang plezier van hebt. Bovendien past hout door de natuurlijke uitstraling in elke tuin. En er is keuze uit grote en kleine picknicktafels, waardoor je zelf kunt kijken welk formaat het beste bij jouw tuin of terras past. 

Kinderpicknicktafel 

Een eigen picknicktafel voor de kinderen? Ook speciale kinder picknicktafels vind je bij ons! Deze hebben een klein formaat waardoor ze ideaal zijn voor kleine kinderen. Ook ideaal voor kinderdagverblijven en speeltuinen. De picknicktafels zijn gemaakt van duurzaam en stevig hout, waardoor je er lang plezier van hebt. En voor nog meer plezier hebben wij ook gekleurde kinder picknicktafels! 

Wil je meteen alle modellen zien? Bekijk dan hier alle kinderpicknicktafels.

Ronde picknicktafel

Een populaire keuze is de ronde picknicktafel. Door de ronde vorm van de tafel en de zitjes creëert deze houten picknicktafel meteen een gezellige sfeer. De uitstraling is wat eleganter dan de vierkante picknicktafels. En heb je een rond terras in de tuin? Dan maakt dit houten tuinmeubel het helemaal af!

We hebben de ronde picknicktafel in twee varianten: geïmpregneerd vuren en een hardhout. De vurenhouten tafel heeft een mooie lichte kleur die na verloop van tijd vergrijst. De hardhouten picknicktafel heeft een donkere, warme kleur. Ook deze houten tafel vergrijst na verloop van tijd, maar dit kun je voorkomen door het hout te behandelen met bankirai olie. 

Naast deze twee ronde houten picknicktafels hebben we ook een kleine ronde picknicktafel voor kinderen van geïmpregneerd vurenhout. Tip: combineer de grote ronde picknicktafel met de ronde kinderpicknicktafel. Zo kan iedereen in stijl aan tafel in de tuin!

Douglas picknicktafel

Een houten picknicktafel is altijd een goede keuze omdat het duurzaam en natuurlijk materiaal is. Er wordt ook vaak gekozen voor een douglas picknicktafel vanwege de robuuste uitstraling van deze houtsoort. De kleur is licht en douglas picknicktafels staan erom bekend dat ze prachtig vergrijzen, waardoor het helemaal opgaat in de natuurlijke uitstraling van de omgeving.

Er is keuze uit verschillende afmetingen en wij kunnen zelfs douglas picknicktafels leveren met een lengte van 4 meter! Handig voor een groot gezin of als je graag met vrienden en familie buiten wilt eten. En uiteraard zijn deze houten picknicktafels ook ideaal voor het terras van een café of restaurant. Het staat gezellig en is ook praktisch, omdat er geen losse tafels en stoelen staan die verschoven worden.

Zoek je een stijlvolle en robuuste douglas picknicktafel? Dan raden we je onze douglas picknicktafel Otterlo aan. Deze heeft een stevige en brede houten constructie waardoor het een robuuste tafel is. De mooie afgeronde hoeken geven deze picknicktafel nét dat beetje extra uitstraling, wat nog benadrukt wordt door de ‘losse’ zittingen rondom de tafel. 

Houten picknicktafel kopen

Wil je graag een houten picknicktafel kopen? Dan kan dat eenvoudig online via onze website. Je kunt je bestelling thuis laten bezorgen of afhalen bij een van onze vele afhaallocaties in Nederland. Bekijk hier onze contactgegevens en de adressen van onze vestigingen.