close2

Bamboe vlonderplanken

Duurzaam en chique: bamboe vlonderplanken zijn erg mooi en gaan lang mee. De warme, donkere kleur zorgt voor een luxe uitstraling. Het is daarom een echte eyecatcher. In tegenstelling tot de andere houtsoorten heeft bamboe wel veel onderhoud nodig. Je kunt bamboe terrasplanken toepassen als vlonder in de tuin, op een dakterras, maar ook heel verrassend: als wandbekleding in je huis.

Gebruik onze keuzehulp en ontdek welke vlonderplank het beste bij jouw wensen past.

Filteren
close2

3 producten

Filteren
close2

3 producten

Nog niet gevonden wat je zocht?

Gebruik onze keuzehulp en ontdek welke vlonderplank het beste bij jouw wensen past.

Bamboe terrasplanken zijn licht van gewicht, maar tegelijkertijd heel sterk. Daarom zijn de planken geschikt voor veel doeleinden. Je vindt op onze site bamboe vlonderplanken van de merken aMbooo en Moso.

Je kunt de bamboe terrasplanken bestellen per plank, maar ook als totaalpakket per m2. In dit pakket vind je alle materialen voor het leggen van een bamboe vlonder. Handig, zo kun je direct aan de slag!

Eigenschappen bamboe vlonderplanken

Bamboe is eigenlijk een grassoort die heel snel groeit, met soms wel 30 cm per dag. Hierdoor is het een ecologisch verantwoord materiaal. Als het verwerkt is tot vlonderplank heeft het een zeer lange levensduur van wel 25 tot 30 jaar. Je krijgt van ons dan ook 10 jaar garantie op onze bamboe vlonderplanken.

Onderhoud bamboe vlonderplanken

Om je bamboe vlonder in goede conditie te houden is onderhoud nodig. Hiermee voorkom je ook dat de planken er lelijk uit gaan zien. In ons assortiment vind je daarom ook speciale onderhoudsproducten voor bamboe terrasplanken, zoals aMbooo cleaner voor het reinigen van de planken en aMbooo olie in de kleuren Espresso en Coffee om de kleur van de planken mooi te houden en kleine scheurtjes te voorkomen.

Bamboe vlonderplanken rondom zwembad

Bamboe is erg hard en het materiaal neemt bijna geen vocht op. Bovendien is het hars goed bestand tegen chloor. Dat maakt bamboe terrasplanken heel geschikt om rondom een zwembad te leggen. De planken hebben in dat geval wel wat meer onderhoud nodig. Wij raden je aan om in dat geval 2 à 3 keer per jaar te behandelen met olie.

Andere soorten vlonderplanken

Naast bamboe vlonderplanken hebben wij ook andere soorten terrasplanken voor het aanleggen van een mooie vlonder. Bovendien hebben wij ook vlondertegels in ons assortiment voor het leggen van een fraai tuinpad of een mooie vloer op dakterrassen en balkons. Ons volledige assortiment vlonderplanken, bestaat uit:

Composiet vlonderplanken
Hardhouten vlonderplanken
Houten vlonderplanken
Douglas vlonderplanken

Vragen over bamboe vlonderplanken?

Je ziet het: ook voor bamboe terrasplanken kun je terecht bij Vandentop Tuinhout! Heb je vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag. Uiteraard ben je ook altijd welkom bij onze vestiging in Barneveld. Onder het genot van een kopje koffie beantwoorden we graag je vragen en kunnen we een rondje lopen in onze showtuin om je voorbeelden te laten zien van onze producten. Graag tot ziens!