close2

Hang- & sluitwerk

Deurbeslag, cilinderslot of hengen nodig? U vindt het hier in ons assortiment hang- en sluitwerk. Bovendien kunt u alle onderdelen, zoals deurbeslag en cilindersloten eenvoudig online bestellen en laten bezorgen. Handig, want dan hoeft u alleen de montage nog maar te regelen.

Filteren
close2

Toont 1-18 van 67 producten

Filteren
close2

Toont 1-18 van 67 producten

Deurbeslag en sloten

Het meest verkochte hang- en sluitwerk bestaat uit deurbeslag en cilindersloten. Om uw tuin goed af te sluiten is een mooie tuindeur onmisbaar, maar die moet dan natuurlijk wel goed sluiten. Hiervoor hebben wij diverse soorten deurbeslag. Maar ook deursloten waarmee u ervoor zorgt dat er geen ongewenste bezoekers in uw tuin komen. U kunt onder meer kiezen voor een inbouw cilinderslot, maar ook een cilinderslot met eindplank voor een houten tuindeur of cilinderslot voor een hardhouten tuindeur. En ook voor sluitwerk voor tuinhekken vindt u hier diverse mogelijkheden, zoals een heksluiting met pen in verzinkt of zwart.

Hengen en plaatduimen

Voordat u een slot kunt monteren moet de tuindeur of schuurdeur natuurlijk goed ‘hangen’. Hiervoor hebben wij diverse oplossingen. U kunt aparte hengen bestellen, maar ook complete sets om een tuindeur te bevestigen en te voorzien van deurbeslag. En voor het ophangen van een stalen frame tuindeur hebben wij plaatduimen in ons assortiment.

Vragen over hang- en sluitwerk?

U ziet het: ook voor hang- en sluitwerk kunt u terecht bij Vandentop Tuinhout! Heeft u vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag. En natuurlijk bent u ook altijd welkom bij onze vestiging in Barneveld. Onder het genot van een kopje koffie beantwoorden we graag uw vragen en kunnen we een rondje lopen in onze showtuin om u voorbeelden te laten zien van onze producten. Graag tot ziens!