close2

Ruilen of retourneren

Heb je een bestelling gedaan, maar zijn de plannen in de tussentijd gewijzigd? Of heb je toch minder materiaal nodig gehad tijdens het plaatsen? In zulke gevallen is het mogelijk bestelde producten te ruilen of retourneren. Hoe dit werkt en waar de producten aan moeten voldoen lees je hieronder. 

Retourneren

Bestelde producten kunnen binnen 14 dagen na leverdatum geretourneerd worden. Hiermee ontbind je de aankoop en als de producten correct teruggestuurd zijn, krijg je je geld terug. Producten kunnen alleen geretourneerd worden als ze compleet, ongebruikt en onbeschadigd zijn. Voor zover mogelijk ontvangen we de producten ook graag in originele verpakking retour. Artikelen die speciaal op maat voor jou gemaakt zijn kunnen niet geretourneerd worden. 

Producten kunnen altijd teruggebracht worden bij ons in Barneveld! Kleinere materialen kunnen per post teruggestuurd worden. Gaat het om grotere artikelen? Deze kunnen wij uiteraard ook voor je ophalen. De kosten voor het retour sturen van producten zijn voor eigen rekening. Kies je ervoor de producten door ons op te laten halen? Dan berekenen wij transportkosten van €175,-. Deze worden later verrekend met de bestelkosten.

Bij het retourneren van producten vragen we je altijd het retourformulier ingevuld mee te geven of sturen. Verstuur je een retourpakket aan ons? Dan willen we je ook graag vragen deze retour 'aan te melden' via [email protected]

Als producten niet binnen 14 dagen teruggestuurd worden aan Vandentop Tuinhout is de koopovereenkomst definitief. 

Download hier het retourformulier

Ruilen

Ook is het mogelijk bestelde producten te ruilen tegen andere artikelen. Hiervoor gelden dezelfde voorwaarden als hierboven.