close2

Kastanje palen

Kastanjehouten palen zijn heel geschikt voor landelijke tuinen. Ze worden meestal gebruikt voor het plaatsen van kastanje hekwerk zoals de populaire schapenhekken. In ons assortiment vind je ruime keuze in diameters en lengtes van de kastanje palen. Zoek je iets bijzonders? Bekijk dan de extra dikke boompalen met een diameter van 20 tot 25 cm!

In ons assortiment vind je ruime keuze in diameters en lengtes van de kastanje palen. Zoek je iets bijzonders? Bekijk dan de extra dikke boompalen met een diameter van 20 tot 25 cm!

Filteren
close2

6 producten

Filteren
close2

6 producten


De kastanjepalen met diameters van 6 cm tot aan 16 cm zijn geschild, waardoor de vorm wat grillig is. Dit geeft een robuuste en natuurlijke uitstraling. De kastanje palen zijn dan ook niet overal even dik, daarom staat er bij de verkrijgbare palen altijd aangegeven dat de diameter 2 cm kan verschillen over de lengte van de paal. De dikkere boompalen van 20 tot 25 cm dik zijn niet geschild, maar hebben nog het boomschors rondom, waardoor ze er zeer robuust uitzien.

Bevestiging kastanje palen

Als je kastanje palen gebruikt voor het plaatsen van een schapenhek, kun je hiervoor het beste zogenaamde ‘draadkrammen’ gebruiken. Deze klemmen om het schapenhek heen en sla je vervolgens in de paal. Hierdoor komt het hek stevig vast te zitten. Je vindt de draadkrammen ook in onze categorie Ijzerwaren & Onderhoud.

 

Vragen over kastanje palen?

Je ziet het: ook voor kastanjehouten palen ben je bij Vandentop Tuinhout aan het juiste adres! Heb je vragen over kastanje palen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag. Of kom langs bij een van onze vestigingen. Onder het genot van een kopje koffie beantwoorden we graag persoonlijk je vragen en kunnen we een rondje lopen in onze showtuin. Graag tot ziens!