close2

Kies voor gemak met onze montageservice!

Vandentop Tuinhout biedt een montageservice die de plaatsing van jouw nieuwe tuinproject graag uit handen neemt. Of het nu gaat om een nieuwe schutting, tuindeur of juist een complexer project zoals een vlonder, overkapping of gevelbekleding. Wij plaatsen het!

Het plaatsen van een schutting, vlonder, tuindeur of overkapping kan een uitdagende klus zijn. Een klus die velen graag door professionals laten uitvoeren. Met de Vandentop Tuinhout montageservice nemen wij dit project graag voor je uit handen. Met jarenlange ervaring in het plaatsen van de meest mooie projecten en met het juiste professionele gereedschap, weten wij jouw project te realiseren.

Oriëntatie

We vinden het natuurlijk belangrijk dat je tevreden bent over het eindresultaat van jouw project. Daarom bespreken we graag alle mogelijkheden. Denk hierbij aan het gebruik van materialen, maar ook over praktische zaken die van belang zijn.

Om voor jou een offerte op maat op te kunnen stellen, hebben we daarom wat meer informatie van je nodig. Hiervoor plannen we graag een adviesgesprek met je in bij ons op locatie in Barneveld of Strijen. Dan kunnen we alle opties bespreken, maar ook alle mogelijkheden in onze showtuin met je bekijken. Je bent op die manier verzekerd dat je de juiste keuze maakt. Het adviesgesprek zal ca. 1 uur in beslag nemen en is gemakkelijk zelf te plannen in onze agenda.

Advies op maat

Maak hieronder direct een afspraak voor jouw project: van schutting tot tuindeur, vlonder, overkapping of pergola. 

Hoe gaat het in zijn werk? 

  • Je kiest eenvoudig een datum voor een adviesgesprek in onze agenda; 
  • We nemen in Barneveld of Strijen onder het genot van een kopje koffie al je wensen door en bespreken alle mogelijke opties;
  • We stellen een offerte op maat op;
  • Na akkoord op de offerte, plannen we de montage voor jou in.