close2

Kies voor gemak met onze montageservice!

Steeds meer klanten kiezen ervoor om ook de montage van een nieuwe schutting, tuindeur, vlonder of buitenverblijf door ons te laten verzorgen. Het voordeel? Je hebt geen gedoe met het regelen van transport én je bent verzekerd van een stevige plaatsing die jarenlang meegaat. 

montageservice Vandentop Tuinhout Barneveld

Bij Vandentop Tuinhout hebben we meerdere montagepteams die de plaatsing van jouw nieuwe tuinproject graag uit handen nemen. Of het nu gaat om een nieuwe schutting, tuindeur of juist een complexer project zoals een vlonder, overkapping of gevelbekleding. Onze monteurs komen altijd met professioneel gereedschap én voldoende materialen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 

Oriëntatie

Natuurlijk willen we de montage voor jou zo eenvoudig mogelijk maken. Je kiest er natuurlijk niet voor niets voor om het door ons te laten regelen. Om voor jou een duidelijke offerte op te kunnen stellen, hebben we daarom wat meer informatie van je nodig. Denk hierbij aan het type product (een linkje naar het product is voldoende), de gewenste maatvoeringen en natuurlijk jouw persoonlijke gegevens zoals naam, woonplaats en contactgegevens. 

Klik op de links hieronder om direct ons assortiment te bekijken: 

Offerte op maat

Klik op de button hieronder om direct een offerte op maat aan te vragen voor elk gewenst type project: van schutting tot tuindeur, vlonder, overkapping of pergola. Naar aanleiding van jouw gegevens nemen we altijd nog even contact op om de laatste details door te nemen. Vervolgens ontvang je van ons een complete offerte voor alle materialen, de montage en reiskosten. Dit is een vaste prijs, zonder verrassingen achteraf! 

 

Plaatsing

Ga je vervolgens akkoord met de offerte? Dan nemen we contact met je op over de planning. We komen altijd met ervaren monteurs en professioneel gereedschap. Betalen hoeft pas na oplevering en kan uitsluitend per PIN bij onze monteurs. Zo ben je verzekerd van een perfect geplaatste schutting, vlonder, tuindeur of buitenverblijf.