close2

Hoe wil je betalen?

 Meer weten over de betaalmogelijkheden in onze webwinkel? Of toch liever zelf de bestelling afhalen bij ons in Barneveld? Alle betaalmogelijkheden zijn te lezen op deze pagina.

Betalen bij afhalen

Het liefst de bestelling in Barneveld ophalen? Bij ons kan zowel contant betaald worden, als met pinpas. Liever contant betalen? Graag zo gepast mogelijk! Helaas is het niet mogelijk om bestellingen met een Creditcard af te rekenen. 

De bestelling kan telefonisch of per mail gedaan worden. Maar het is natuurlijk ook mogelijk de gewenste producten te bestellen in onze webwinkel, deze online te betalen en de bestelling af te komen halen in Barneveld! 

Betalen in onze webwinkel

Is er een online bestelling geplaatst? Dan kan er worden gekozen om de bestelling af te halen bij ons in Barneveld óf om deze te laten bezorgen. De volgende betaalmethoden zijn mogelijk: 

iDEAL

Op deze manier wordt er op een veilige manier betaald door middel van internetbankieren. Deze optie is gratis en zorgt voor de snelste verwerking van orders. 

Creditcard

Ook is het online mogelijk te betalen met de volgende creditcards: Visa, Mastercard, Maestro of American Express. Ook hiervoor worden geen extra kosten gerekend. We hanteren een maximaal bedrag van €2000. Houdt ook rekening met de betaallimiet van de creditcard.

MisterCash/Bancontact

Hoe zit het met betalingen voor Belgische klanten? Bij ons is het mogelijk uw bestelling te betalen door middel van telebankieren.