close2

Tuinaccessoires

Om je tuin helemaal af te maken, vind je bij ons een ruim assortiment tuinaccessoires. Zo kun je optimaal en in stijl genieten van het buitenleven. Bijvoorbeeld met onze mooie tuinmeubelen, zoals de sfeervolle picknicktafels. En geniet ook ’s avonds van je tuin met onze collectie led tuinverlichting van in-lite.

Onze categorieën

Soorten tuinaccessoires

Tuinaccessoires worden steeds populairder, want de tuin is steeds vaker een verlengstuk van de woonkamer. En ook buiten wil je natuurlijk comfortabel zitten en kunnen genieten van je mooie tuin. Dat gaat helemaal lukken met onze tuinaccessoires. Bekijk het assortiment en bestel eenvoudig online!

Tuinmeubelen

Om echt te kunnen genieten buiten is het natuurlijk belangrijk dat er een fijne zitplek is. Daarom hebben wij een mooi assortiment tuinmeubelen met onder meer picknicktafels. Hiermee creëer je een gezellige plek om samen te eten en te praten. Het voordeel van een picknicktafel is bovendien dat je het in één keer neerzet en direct een fijne plek hebt om met meerdere personen te zitten.

De picknicktafels zijn verkrijgbaar in diverse modellen. Zoals een klassieke picknicktafel en een landelijke ronde picknicktafel. Of een mooie, strakke vierkante picknicktafel. Bovendien vind je bij de tuinmeubelen ook diverse boombanken, zoals de ronde boombank Naarden van teakhout. Ideaal om een speciaal zitplekje te creëren bij die ene bijzondere boom in je tuin!

Tuinverlichting

Optimaal genieten van je tuin? Dan is tuinverlichting onmisbaar! Dankzij de mooie led buitenverlichting van in-lite kun je helemaal zelf bepalen hoe je de tuin uitlicht. Kies bijvoorbeeld voor een mooie wandlamp aan de schutting of onder een overkapping. Of een mooie grondspot om een boom op een sfeervolle manier uit te lichten. Maar er zijn ook hele subtiele grondspots waarmee je op een verfijnde manier bijvoorbeeld een oprit of terras van vlonderplanken kunt verlichten. Of wat dacht je van een stijlvolle staande tuinlamp langs je tuinpad: sfeervol én functioneel!

Kortom: er is genoeg keuze in mooie tuinaccessoires! Bekijk op je gemak alle mogelijkheden en laat het ons weten als je vragen hebt. Bekijk hier onze contactgegevens, we helpen je graag!