close2

Tuinaccessoires

Extra genieten van je tuin: dat kan met onze tuinaccessoires! Van gezellige picknicktafels tot heerlijke tuinbanken en sfeervolle tuinverlichting. En wat dacht je van een mooi houten speeltoestel voor de kinderen?

Tuinverlichting
Tuinverlichting
Bekijk categorie Bekijk
Tuinmeubelen
Tuinmeubelen
Bekijk categorie Bekijk
Container ombouw
Container ombouw
Bekijk categorie Bekijk
Houten plantenbakken
Houten plantenbakken
Bekijk categorie Bekijk

Soorten tuinaccessoires

De tuin is steeds vaker het verlengstuk van de woonkamer en dat vinden wij helemaal niet gek. Met onze schuttingen creëer je privacy in je tuin en dankzij ons tuinaccessoires maak je de buitenwoonkamer helemaal naar wens! Een paar mooie houten plantenbakken en lekker relaxen op een leuke tuinbank terwijl de kinderen spelen. Dat is optimaal genieten!

Tuinmeubelen

Om echt te kunnen genieten buiten is het natuurlijk belangrijk dat er een fijne zitplek is. Daarom hebben wij een mooi assortiment houten tuinmeubelen met onder meer tuinbanken, tuintafels, picknicktafels en deckchairs.

Het voordeel van een picknicktafel is dat je het in één keer neerzet en direct een fijne plek hebt om met meerdere personen te zitten. De picknicktafels zijn verkrijgbaar in diverse modellen. Zoals een klassieke picknicktafel en een landelijke ronde picknicktafel. Of een mooie, strakke vierkante picknicktafel. Bovendien vind je bij de tuinmeubelen ook diverse boombanken, zoals de ronde boombank Naarden van teakhout. Ideaal om een speciaal zitplekje te creëren bij die ene bijzondere boom in je tuin!

Houten speeltoestellen en zandbakken

Hoe fijn is het als je kinderen lekker buiten kunnen spelen? Met onze houten speeltoestellen kun je ze heerlijk laten schommelen, glijden en klimmen. Maar ook een eenvoudige houten zandbak kan al een leuke toevoeging zijn aan je tuin.

Tuinverlichting

‘s Avonds ookl genieten van je tuin? Dan is tuinverlichting onmisbaar! Dankzij de mooie led buitenverlichting van in-lite kun je helemaal zelf bepalen hoe je de tuin uitlicht. Kies bijvoorbeeld voor een mooie wandlamp aan de schutting of onder een overkapping. Of een mooie grondspot om een boom op een sfeervolle manier uit te lichten. Maar er zijn ook hele subtiele grondspots waarmee je op een verfijnde manier bijvoorbeeld een oprit of terras van vlonderplanken kunt verlichten. Of wat dacht je van een stijlvolle staande tuinlamp langs je tuinpad: sfeervol én functioneel!

Houten plantenbakken

Ideaal voor een kleinere tuin of als je veel tegels hebt: met houten plantenbakken voeg je net wat meer sfeer toe aan je tuin. Hout heeft een mooie natuurlijke uitstraling en past ook zeker in een moderne tuin. Een paar mooie groene planten erin of misschien een mini moestuin maken, gebruik ze zoals jij dat wilt.

Praktische tuinaccessoires

Je tuin gezelliger maken kan ook met praktische tuinaccessoires zoals onze containerbergingen. Zo werk je minder sfeervolle delen van je tuinen netjes weg en dankzij het sfeervolle hout ziet het er meteen mooier uit. 

Tuinaccessoires kopen

Het grote voordeel van onze site is dat tuinaccessoires kopen eenvoudig en snel online kan. En wil je nog meer gemak, kies dan voor thuisbezorging! Afhalen van je bestelling is ook mogelijk en met onze vele afhaallocaties in Nederland zitten we altijd dichtbij. Wil je tuinaccessoires kopen, maar twijfel je nog over de keuze? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!