close2

Zweeds rabat

Zweeds rabat planken worden ook wel potdekselplanken genoemd, omdat deze door het profiel van de planken over elkaar heen vallen. Het Zweedse rabat profiel is erg populair vanwege de landelijke uitstraling. We zien Zweeds rabat steeds vaker terugkomen in de tuin, zowel als wand voor een overkapping of veranda als een complete schutting! In dat geval kun je kiezen voor bijvoorbeeld betonpalen, waar de rabatdelen mooi tussen vallen of voor hardhouten palen waar de planken aan bevestigd worden. In dat geval zijn de palen niet zichtbaar. Ook leuk: het Zweeds rabat is beschikbaar in veel verschillende kleuren.

Filteren
close2

4 producten

Filteren
close2

4 producten

Waar is Zweeds rabat geschikt voor?

Je kunt Zweedse rabatdelen gebruiken voor het maken van een douglas schutting, maar ook een wand van bijvoorbeeld een veranda is goed mogelijk. Bij een schutting is het handig om de planken aan beide zijden te monteren, zodat het potdekseleffect ook aan beide kanten zichtbaar is. Bij het maken van een wand van een overkapping of veranda is dit niet persé nodig. Het kan dan juist handig zijn dat de binnenzijde van de wand glad is, zodat je hier nog dingen aan kunt ophangen. Maar je kunt uiteraard ook ervoor kiezen om voor het landelijke effect ook aan de binnenzijde van de wand weer Zweedse rabatplanken te monteren.

Zweeds rabat zwart douglas

Zwarte Zweeds rabatplanken zijn momenteel erg populair. Afgewisseld met blanke douglas palen vormen ze een chique geheel. Maar misschien ben je wel op zoek naar een andere kleur. Dat is geen probleem! Naast Zweeds rabat zwart hebben wij deze planken ook in antraciet, lichtgrijs en wit. Bovendien is het op aanvraag mogelijk om de Zweeds rabatplanken in elke gewenste RAL-kleur te leveren. Neem gerust even contact met ons op, we helpen je graag verder!

Zweeds rabat bevestigen

Ook voor het bevestigen van Zweedse rabatplanken hebben wij de juiste materialen, zoals de gevelschroeven die ook verkrijgbaar zijn in zwart. Hiermee bevestig je zwarte Zweedse rabatplanken bijna onzichtbaar!

Vragen over Zweeds rabat?

Stel je vragen over Zweeds rabat gerust aan onze medewerkers via de mail of telefonisch. Bekijk hier onze contactgegevens.

Wil je graag persoonlijk advies of producten bekijken? Dat kan ook, kom gerust langs bij een van onze vestigingen. Onder het genot van een kopje koffie beantwoorden we graag je vragen en kunnen we een rondje lopen in onze showtuin om je voorbeelden te laten zien van onze producten. Graag tot ziens!

Bekijk ook onze andere producten van douglashout:

Douglas planken

Douglas palen

Douglas balken

Douglas rabatdelen