close2

Polycarbonaat platen

Snel een stevig dak voor je veranda of overkapping? Dan zijn polycarbonaat platen een aanrader. Deze platen zijn licht en vormen direct een waterdicht dak. Maar het grootste voordeel is dat ze ook erg sterk zijn: polycarbonaat is namelijk 250 keer harder dan glas! Wij leveren deze polycarbonaat dakplaten inclusief het juiste bevestigingsmateriaal.

Filteren
close2

2 producten

Filteren
close2

2 producten

Polycarbonaat dakplaten

De dakplaten zijn leverbaar in een helder variant en in de kleur opaal. De heldere polycarbonaat plaat is doorzichtig en laat 60 procent licht door. Dit zorgt voor een mooie lichtinval onder je overkapping of veranda.

De polycarbonaat platen in opaal zijn lichter van kleur en laten 40 procent licht door. Dit zorgt voor een sfeervolle lichtinval onder je veranda of overkapping. Je kunt de polycarbonaat platen bestellen in een lengtes van 2,5 meter, 3 meter, 3,5 meter en 4 meter. In dieptematen zijn afmetingen van 1 tot wel 8 meter mogelijk!

Bevestiging polycarbonaat dakplaten

Als je bij ons polycarbonaat dakplaten koopt, leveren wij het juiste bevestigingsmateriaal mee. De houtconstructie die je op de voorbeeldfoto’s ziet, wordt niet standaard meegeleverd. Je kunt hiervoor wel het materiaal bij ons bestellen. Wij adviseren om hiervoor douglashout te gebruiken, omdat dat dit een duurzame en mooie houtsoort is. Maar je kunt uiteraard ook ander tuinhout gebruiken.

Vragen over polycarbonaat dakplaten?

Wil je graag weten of polycarbonaat dakplaat de juiste dakbedekking is voor jouw veranda of overkapping? Bel ons dan gerust voor advies, we denken graag met je mee! En voor advies kun je uiteraard ook terecht bij een van onze vestigingen.

Andere soorten dakbedekking

Zoek je een andere soort dakbedekking of dakafwerking? Bekijk dan ook ons assortiment:

EPDM dakbedekking

Golfplaten

Dakpanplaten

Dakrandafwerking

Hemelwaterafvoer