close2

Polycarbonaat platen

Snel een stevig dak voor uw veranda of overkapping? Dan zijn polycarbonaat platen een aanrader. Deze platen zijn licht en vormen direct een waterdicht dak. Maar het grootste voordeel is dat ze ook erg sterk zijn: polycarbonaat is namelijk 250 keer harder dan glas! Wij leveren deze polycarbonaat dakplaten inclusief het juiste bevestigingsmateriaal.

Filteren
close2

2 producten

Filteren
close2

2 producten

Polycarbonaat dakplaten

De dakplaten zijn leverbaar in een helder variant en in de kleur opaal. De heldere polycarbonaat plaat is doorzichtig en laat 60 procent licht door. Dit zorgt voor een mooie lichtinval onder uw overkapping of veranda.

De polycarbonaat platen in opaal zijn lichter van kleur en laten 40 procent licht door. Dit zorgt voor een sfeervolle lichtinval onder uw veranda of overkapping.
U kunt de polycarbonaat platen bestellen in een lengtes van 2,5 meter, 3 meter, 3,5 meter en 4 meter. In dieptematen zijn afmetingen van 1 tot wel 8 meter mogelijk!

Bevestiging polycarbonaat dakplaten

Als u bij ons polycarbonaat dakplaten koopt, leveren wij het juiste bevestigingsmateriaal mee. De houtconstructie die u op de voorbeeldfoto’s ziet, wordt niet standaard meegeleverd. U kunt hiervoor wel het materiaal bij ons bestellen. Wij adviseren om hiervoor douglashout te gebruiken, omdat dat dit een duurzame en mooie houtsoort is. Maar u kunt uiteraard ook ander tuinhout gebruiken.

Vragen over polycarbonaat dakplaten?

U ziet het: ook voor polycarbonaat dakplaten kunt u terecht bij Vandentop Tuinhout! Heeft u vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag. En natuurlijk bent u ook altijd welkom bij onze vestiging in Barneveld. Onder het genot van een kopje koffie beantwoorden we graag uw vragen en kunnen we een rondje lopen in onze showtuin om u voorbeelden te laten zien van onze producten. Graag tot ziens!

Andere soorten dakbedekking

Zoekt u een andere soort dakbedekking of dakafwerking? Bekijk dan ook ons assortiment:

EPDM dakbedekking

Golfplaten

Dakpanplaten

Dakrandafwerking

Hemelwaterafvoer