close2

Rietmatten & boomschorsmatten

Door de mooie lichte kleur zorgt een rietmat of rieten schutting ervoor dat je tuin er groter uitziet. De mat is eenvoudig vast te maken aan een gaaspaneel of houten schutting. Heb je een balkon of dakterras met hekwerk er omheen? Maak er dan een mooie natuurlijke afscheiding van met een rietmat. Wil je graag een rieten schutting neerzetten? Dan is onze rietscherm een goede keuze!

Houd je meer van een donkere natuurlijke schutting? Bekijk dan onze boomschorsmatten! Ze geven je echt het gevoel dat je middenin de natuur bent. En dat kan zelfs op je balkon of dakterras! De schorsmatten zijn namelijk verkrijgbaar in diverse hoogtes en je kunt ze ook zelf eenvoudig op maat maken.

Filteren
close2

4 producten

Filteren
close2

4 producten

Schutting van riet

Riet heeft een lichte uitstraling. Daarom is het heel geschikt voor een wat kleinere tuin of een klein balkon. Een rieten schutting is namelijk minder ‘aanwezig’ dan een donkere schutting waardoor de ruimte groter lijkt. De fijne structuur van een rietmat zorgt ook voor een vriendelijke en natuurlijke uitstraling. Bovendien past een rieten schutting bij verschillende soorten tuinen. Het materiaal sluit mooi aan bij een natuurlijke tuin met veel groen. Maar de natuurlijke kleur kan ook een mooie afwisseling zijn in een moderne tuin met grijstinten.

Rietschermen

Naast de rietmat op rol leveren wij ook kant en klare rietschermen. Deze platen zijn gemaakt van geperst riet en stevig gegalvaniseerd ijzerdraad. Wil je een lage of hoge rieten schutting? Je kunt zelf kiezen, want de rietschermen zijn leverbaar in diverse hoogtes.

Boomschorsmatten bevestigen

Het bevestigen van boomschorsmatten is eenvoudig te doen met trekbandjes aan een gaaspaneel of bestaande schutting. Voor een mooie uitstraling zijn de matten dubbelzijdig, waardoor ze aan twee kanten even mooi zijn. Zo geniet je optimaal van de robuuste en natuurlijke uitstraling van boomschorsmatten. Wil je het nóg natuurlijker maken? Dan kun je er ook voor kiezen om klimplanten tegende matten aan te laten groeien. Het groen van klimop combineert mooi met de donkerbruine kleur van het schors.

Afmetingen boomschorsmatten

Bij Vandentop Tuinhout kun je kiezen uit verschillende afmetingen boomschorsmatten. Of je nu een laag balkonhekwerk wilt bekleden of een hoge schutting wilt plaatsen, alles is mogelijk. Er zijn diverse hoogtes leverbaar, maar je kunt een schorsmat ook gemakkelijk zelf inkorten in de hoogte of breedte.

Vragen over rietmatten en boomschorsmatten?

Kortom: ook voor een rietmat, rieten schutting of boomschorsmat kun je terecht bij Vandentop Tuinhout! Heb je nog vragen over deze producten of wil je advies? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag. En natuurlijk ben je ook altijd welkom bij onze vestigingen. We kunnen dan ook een rondje lopen in onze showtuin om voorbeelden te laten zien van onze producten. Graag tot ziens!

Bekijk ook onze andere natuurlijke schuttingen:

Wilgenschermen

Bamboe schuttingen & bamboematten

Wilgenmatten & heidematten