close2

Betonplaten schutting

Betonplaten voor een schutting zorgen voor een stevige onderconstructie. Daarnaast geven de onderplaten je schutting een robuuste uitstraling. In ons assortiment vind je grijze en antraciet betonplaten in verschillende uitvoeringen. Bijvoorbeeld gladde platen en speciale betonplaten voor een hout beton schutting met rotsmotief. Maar ook houtmotief, rabatmotief, romeins motief en leisteenmotief zijn mogelijk.

Filteren
close2

15 producten

Filteren
close2

15 producten

Hout beton schutting met betonplaten

Voor het plaatsen van een hout beton schutting zijn deze betonplaten ideaal en er is keuze uit diverse mogelijkheden. Je kunt een gladde betonplaat voor je schutting kiezen die ver de grond in gaat, waardoor deze nog maar voor een klein stukje te zien is onder het tuinscherm. In dat geval is een tuinscherm van 180 cm hoog een goede keuze. De betonplaat is dan vooral functioneel en zorgt ervoor dat het tuinscherm niet in contact komt met de grond, waardoor het hout niet kan gaan rotten. Bekijk ook ons assortiment tuinschermen.

Hout beton schutting met betonplaten met motief

Een andere mogelijkheid is het plaatsen van een schutting met betonplaten die voorzien zijn van een motief. Deze motiefplaten zijn wat hoger dan de gladde platen en zorgen zo voor een mooi contrast met de natuurlijke uitstraling van houten tuinschermen.

Als je kiest voor een schutting met betonplaten met motief, dan is het goed om rekening te houden met de hoogte van het tuinscherm wat je er op wilt plaatsen. Bij het plaatsen van één onderplaat met motief heb je een tuinscherm van 150 cm nodig en bij twee motiefplaten is een tuinscherm van 130 cm hoog aan te raden.

Volledige betonplaten schutting

Wil je echt iets bijzonders, dan kun je er ook voor kiezen om een volledige schutting op te bouwen met betonplaten met motief. Zo’n betonnen schutting is robuust en heeft een stoere uitstraling. Is alleen maar beton wat te heftig? Dan kun je een betonnen tuinscherm ook prima afwisselen met een houten tuinscherm ertussen of een gaaspaneel met klimplanten.

Vragen over betonplaten schutting?

Je ziet het: ook betonplaten voor schuttingen vind je bij Vandentop Tuinhout in Barneveld! Heb je nog vragen over producten? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag. Uiteraard ben je ook altijd welkom bij onze vestigingen. De koffie staat klaar!