close2
Filteren
Selectie verfijnen
Gewenste hoogte:

Gaaspanelen met houten rand

Wil je graag een houten schutting met afwisseling? Denk dan eens aan gaaspanelen met houten rand! Ze zijn ideaal als afwisseling tussen houten tuinschermen of als volledige schutting met klimplanten er tegenaan.

Filteren
close2

4 producten

Filteren
close2

4 producten

Gaaspaneel met hout

Een gaaspaneel is een handige ondergrond voor klimplanten en rozen. En dankzij de houten rand van deze gaaspanelen vallen ze wat meer op dan onze gaasmatten zonder rand. Daardoor geeft het je schutting net wat meer karakter. Bovendien kun je de gaaspanelen met de rand eenvoudig tussen houten palen of betonpalen monteren.

Je kunt kiezen uit verschillende soorten houten randen. Houd je van een neutrale kleur die niet teveel opvalt, dan is een gaaspaneel met geïmpregneerde houten rand een goede keuze. De kleur is licht en past eigenlijk bij iedere tuin. Voor een wat warmere uitstraling kun je denken aan een paneel met hardhouten rand. De kleur van hardhout is wat donkerder en daardoor ook wat meer aanwezig. Na verloop van tijd vergrijst de kleur wel, waardoor de uitstraling natuurlijker wordt. Je kunt de originele kleur ook beschermen met een hardhout olie, zodat de warme uitstraling behouden blijft.

Ben je op zoek naar een gaaspaneel dat volledig uit hout bestaat? Bekijk dan eens onze trellisschermen.

Gaaspaneel muur

Een gaaspaneel met houten rand is ook heel geschikt om muren mee te verfraaiien. Je kunt het gaaspaneel aan de muur bevestigen en vanaf de grond een klimplant erin laten groeien. Zo geef je een muur een frisse uitstraling. Bovendien kun je ervoor zorgen dat lelijke plekken op een muur na verloop van tijd niet meer te zien zijn als de klimplant volgroeid is. Door de houten rand is het paneel ook mooi om te zien, waardoor het niet erg is als de klimplant (nog) niet het hele gaaspaneel bedekt.

Modern gaaspaneel

Heb je een moderne tuin? Dan is ons gaaspaneel met zwarte rand een echte aanrader! De donkere kleur steekt prachtig af tegen de groene kleur van planten. En bloemen zoals rozen vallen ook extra op dankzij de zwarte kleur. Je kunt deze zwarte gaaspanelen mooi afwisselen met zwarte houten tuinschermen. Maar ze staan ook mooi als losse schutting, bijvoorbeeld om een terras af te schermen.

Heb je vragen over onze gaaspanelen met houten rand, dan kun je die gerust stellen aan onze medewerkers. Bekijk hier onze contactgegevens.