close2

Geïmpregneerd hout

Ben je op zoek naar voordelig en duurzaam hout? Dan is geïmpregneerd tuinhout een goede keuze. Dit hout is goedkoper dan bijvoorbeeld hardhout, maar gaat toch 10 tot 15 jaar mee. Hierdoor is geïmpregneerd hout heel geschikt voor het maken van een schutting of tuinhek.

Hieronder vind je geïmpregneerde planken, geïmpregneerde palen en geïmpregneerde balken om mee aan de slag te gaan. Bovendien hebben wij ook geïmpregneerd rondhout in ons assortiment: mooie ronde palen voor het plaatsen van hekwerk of als boompaal.

Gebruik onze keuzehulp en ontdek welk tuinhout het beste bij jouw project past.

Filteren
close2

Toont 1-18 van 47 producten

Filteren
close2

Toont 1-18 van 47 producten

Nog niet gevonden wat je zocht?

Gebruik onze keuzehulp en ontdek welk tuinhout het beste bij jouw project past.


Wat is geïmpregneerd hout?

Grenen hout en vurenhout zijn van nature niet erg duurzaam en daardoor minder geschikt om buiten te gebruiken. Daarom vind je deze houtsoorten bij Vandentop Tuinhout als geïmpregneerd hout in het assortiment. Impregneren betekent dat het hout behandeld is met impregneermiddel en daarna is gedroogd. Hierdoor is het beter bestand tegen vocht en schimmel en zal het minder snel gaan rotten. Gemiddeld gaat geïmpregneerd hout 10 tot 15 jaar mee. Wil je hout met een langere levensduur dan raden wij hardhout aan, dit gaat ongeveer 20 tot 25 jaar mee, maar er hangt ook een duurder prijskaartje aan.

Het geïmpregneerde grenen hout en vurenhout in ons assortiment heeft het KOMO keurmerk. Dit betekent dat er veilig en legale impregneermiddelen worden gebruikt.

Geïmpregneerd tuinhout kopen

Bij Vandentop Tuinhout vind je verschillende producten van geïmpregneerd grenenhout en vurenhout. Bijvoorbeeld geïmpregneerde planken en geïmpregneerde palen waarmee je een mooie schutting kunt bouwen. Wil je graag een tuinhuis of overkapping bouwen? Dan hebben wij geïmpregneerde balken waarmee je een stevige constructie kunt maken.

Geïmpregneerd hout bevestigen

Ga je aan de slag met geïmpregneerd tuinhout? Bestel dan eenvoudig ook meteen het juiste bevestigingsmateriaal mee. Je vindt deze producten bij IJzerwaren & onderhoud, waar bovendien ook diverse onderhoudsmiddelen staan die te gebruiken zijn voor geïmpregneerd hout.

Geïmpregneerde houten schutting

Zelf een schutting bouwen met geïmpregneerd hout is een behoorlijke klus. Daarom hebben wij ook kant en klare geïmpregneerde houten schuttingen voor je. En ook tuinhekken van geïmpregneerd tuinhout kun je bij ons kant en klaar kopen, bekijk ons assortiment houten tuinhekken.

Vragen over geïmpregneerd hout?

Wil je meer weten over onze producten van geïmpregneerd hout? Stel dan gerust je vragen, we helpen je graag! Bekijk onze contactgegevens en bel of mail ons. Je bent ook van harte welkom bij onze vestigingen.

Op zoek naar ander hout? Bekijk dan ons totale assortiment tuinhout.