close2
Filteren
Selectie verfijnen
Hoeveelheid privacy:
  1. Gemiddelde privacy 7 producten
  2. Volledige privacy 8 producten

Hardhouten tuindeuren

Heb je een hardhouten schutting? Dan is een hardhouten tuinpoort een stijlvolle manier om je tuinafscheiding af te maken. Hieronder vind je verschillende modellen met een houten frame en tuindeuren met stalen frame. Daarnaast zijn een aantal tuindeuren ook te bestellen met ingebouwd RVS slot.

Zelf een hardhouten tuinpoort maken? Dan kun je ook een los stalen frame bestellen en hier zelf hardhouten planken tegenaan maken. Voor een bijzonder effect is er ook een zwart stalen frame leverbaar.

Een hardhouten tuinpoort past mooi bij hardhouten tuinschermen. Maar je kunt een hardhouten tuindeur natuurlijk ook mooi combineren met schuttingen van andere materialen, zoals een kant en klare haag of een steenkorf schutting.

Gebruik onze keuzehulp en ontdek welke tuindeur het beste bij jouw wensen past.

Filteren
close2

Toont 1-18 van 33 producten

Filteren
close2

Toont 1-18 van 33 producten

Nog niet gevonden wat je zocht?

Gebruik onze keuzehulp en ontdek welke tuindeur het beste bij jouw wensen past.

Hardhouten tuindeur met stalen frame of houten frame

Je kunt kiezen voor een hardhouten tuindeur met stalen frame of met een houten frame. Een deur met houten frame heeft een mooie natuurlijke uitstraling. De tuindeur met stalen frame is veel zwaarder en daardoor ook een stevigere keuze. Het frame zorgt er namelijk voor dat het hout minder snel kromtrekt en je kunt een stalen frame verstellen. In het najaar kan een houten deur namelijk wat uitzetten door vocht, dat is een natuurlijke eigenschap van het hout. Hierdoor kan de tuindeur gaan klemmen, maar door het frame bij te stellen kun je dat meteen verhelpen.

Hardhouten tuinpoort of tuindeur?

Meestal wordt met hardhouten tuinpoort ook hardhouten tuindeur bedoeld. Maar het kan ook zijn dat iemand bij een tuinpoort van hardhout denkt aan een dubbele tuinpoort. Dit kan handig zijn als er een auto of caravan in de tuin gezet moet kunnen worden. Maar een dubbele hardhouten tuinpoort kan ook een fraaie manier zijn om een oprit goed af te sluiten. Je kunt hiervoor twee enkele hardhouten tuindeuren in de juiste afmetingen bestellen en hiermee een mooie tuinpoort maken.

Vragen over hardhouten tuinpoorten & tuindeuren?

Heb je nog vragen over hardhouten tuindeuren of tuinpoorten? Neem dan gerust contact met ons op, want wij helpen je graag! Je kunt ons mailen of bellen, maar ook langskomen bij onze vestiging in Barneveld is mogelijk. Hier hebben wij ook een showtuin. Bekijk onze contactgegevens.

In ons assortiment tuindeuren vind je ook:

Douglas tuindeuren 

Houten tuindeuren

Composiet tuindeuren