close2

Schommels

Een houten schommel in je tuin zorgt gegarandeerd voor urenlang speelplezier. Kinderen kunnen heerlijk heen en weer zwaaien en dat lekker in de gezonde buitenlucht. Bovendien is een schommel van hout ook een mooie toevoeging aan je tuin dankzij de natuurlijke uitstraling!

Filteren
close2

14 producten

Filteren
close2

14 producten

Houten schommel

Houden je kinderen van buitenspelen? Dan doe je ze vast een groot plezier met een houten schommel. En jezelf ook, want de kinderen hebben plezier en een schommel van hout heeft een mooie natuurlijke uitstraling waardoor het ook leuk staat in de tuin.

Schommelzitjes

Lekker heen en weer schommelen is eigenlijk leuk voor kinderen van alle leeftijden. Daarom hebben wij ook verschillende schommelzitjes in ons assortiment om je houten schommel geschikt te maken voor verschillende leeftijden. Denk aan een babyschommel, waarmee je kleintje al van jongs af aan kan genieten van schommelen. Of een mooie grote nestschommel die ook heel geschikt is als je kleintje nog niet op een smal schommelzitje durft te zitten. Bovendien is een nestschommel ook leuk voor grotere kinderen, omdat je lekker liggend kunt schommelen.

Voor het ouderwetse heen en weer schommelen hebben we natuurlijk ook de gewone schommelzitjes. Je kunt kiezen uit een kunststof schommelzitje in verschillende vrolijke kleuren. Of kies voor de natuurlijke uitstraling en combineer je houten schommel met een houten schommelzitje. Om lekker alle kanten op te kunnen zwaaien is er ook een schotelschommel die aan één touw hangt.

Schommelaanbouw

Heb je wat minder ruimte in de tuin? Dan kan een aanbouwschommel handig zijn. Deze kun je bijvoorbeeld aan een muur bevestigen. Maar de aanbouwschommel is ook geschikt als uitbreiding op onze houten speeltoestellen.

Houten schommel of houten speeltoestel?

Wil je de kinderen meer speelplezier bieden? Dan kun je naast een houten schommel ook kiezen voor een uitgebreider houten speeltoestel met schommel. Denk aan een leuke glijbaan of klimladder en schommel. Of ga voor optimaal speelplezier en kies voor een uitgebreide houten speeltoren met schommel en bijvoorbeeld een klimwand.

Veilig schommelen

Natuurlijk is het ook belangrijk om te letten op de veiligheid van kinderen tijdens het schommelen. Dat begint al met een stevige bevestiging van de palen van een houten schommel met grondankers en uiteraard stevige schommelhaken waar de schommel aan hangt. En omdat je natuurlijk nooit weet of ze eraf vallen: met rubberen speelplaatstegels zorg je voor een zachte ondergrond waardoor vallen minder zeer doet.

Wil je meer informatie over speeltoestellen en schommels? Neem gerust even contact met ons op! We helpen je graag.