close2
Filteren
Selectie verfijnen
Gewenste afwerking:
  1. Bandgezaagd 18 producten
  2. Geschaafd 2 producten
  3. Gladgeschaafd | ruw 3 producten

Douglas planken

Onze douglas planken met rechte kanten zijn geschikt voor verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld een mooie schutting of een wand van een overkapping. Maar je kunt er ook zelf tuinmeubelen van maken. De rechte douglas planken zijn verkrijgbaar als geschaafde douglas planken en fijnbezaagde planken. Fijnbezaagd betekent dat het oppervlak van de plank nog ruw is, dat zorgt voor een natuurlijke en robuuste uitstraling. Hou je juist meer van een strakke vorm, dan zijn de gladgeschaafde planken een goede keuze.

Filteren
close2

Toont 1-18 van 37 producten

Filteren
close2

Toont 1-18 van 37 producten

Douglas planken zwart

Een zwarte schutting is momenteel erg populair, daarom kun je bij ons ook terecht voor zwarte douglas planken. Maar ook andere kleuren zijn mogelijk, zoals wit en lichtgrijs. Heb je een andere kleur in gedachten? Laat het ons dan gerust weten, op aanvraag kunnen wij douglas planken in elke gewenste RAL-kleur leveren.

Afmetingen douglas planken

Je kunt diverse afmetingen douglas planken bij ons bestellen. Heb je een andere afmeting nodig die er niet tussen staat? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen op aanvraag ook andere lengtes leveren.

Douglas planken monteren

In onze categorie IJzerwaren & onderhoud vind je alle materialen die je nodig hebt om douglashout te bevestigen, zoals de juiste schroeven. Maar ook onderhoudsmiddelen om het hout na plaatsing in perfecte conditie te houden. Bovendien kun je bij ons ook de douglas palen of hardhouten palen bestellen om een schutting met douglas planken te plaatsen.

Vragen over douglas planken?

Je ziet het: voor douglas planken ben je bij Vandentop Tuinhout aan het juiste adres! Neem bij vragen gerust contact met ons op, onze medewerkers helpen je graag. Langskomen mag uiteraard ook, je bent altijd welkom bij onze vestigingen. We beantwoorden graag persoonlijk je vragen en kunnen je in onze showtuin voorbeelden laten zien van onze producten. Graag tot ziens!

Bekijk ook onze andere producten van douglashout:

Douglas palen

Douglas balken

Douglas Zweeds rabat

Douglas rabatdelen