close2

Zwarte vlonderplanken

Om heerlijk van je tuin te genieten is een terras een must! Zeker voor de moderne tuin zijn er prachtige opties beschikbaar, zoals vlonderplanken van zwart composiet. Hiermee creëer je een onderhoudsarm zwart terras die lang meegaat! Daarnaast zijn de composiet planken vrijwel kleurvast, waardoor de zwarte kleur goed zichtbaar blijft. In ons assortiment vind je zwarte vlonderplanken met verschillende profielen die elk weer een andere uitstraling geven aan jouw zwarte vlonder. Ben je op zoek naar een terras met een lichtere kleur? Je kan bij ons ook terecht voor grijze vlonderplanken!

Filteren
close2

10 producten

Filteren
close2

10 producten

Zwarte vlonder

Met een zwarte vlonder zorg je voor een prachtig modern terras in jouw tuin. De zwarte vlonderplanken zijn daarbij mooi te combineren met groene kleuren en passen daardoor ook goed in een natuurlijke tuin. De zwarte kleur van de vlonder zorgt er namelijk voor dat het groen van de tuin er nog beter uitspringt! Een ander voordeel aan vlonderplanken van composiet is dat dit materiaal in vergelijking met zwart hout vrijwel niet verkleurt en het terras zijn mooie moderne uitstraling behoudt. Composiet bestaat namelijk uit een combinatie van houtvezels en kunststofvezels, wat de planken onderhoudsvrij, kleurvast en duurzaam maakt!

Naast de kleur zorgt het profiel van de zwarte vlonderplanken voor de look van jouw terras. Deze planken zijn voorzien van twee verschillende profielen waardoor je zelf gemakkelijk kan kiezen hoe jouw zwarte vlonder eruit komt te zien. Wil je graag een houten uitstraling? Kies dan voor de zwarte composiet vlonderplanken met houtnerf. Of draai de planken voor een glad profiel. Ook voor een strak lijnenspel kan je bij ons terecht. Ga dan voor de zwarte composiet vlonderplanken met grove of fijne ribbels.

Zwarte terrastegels

Ook voor een dakterras of balkon zijn zwarte vlonderplanken een goed idee! Om het nog gemakkelijker te maken vind je ook zwarte terrastegels van composiet in ons assortiment. Om de tegels te bevestigen heb je een verharde ondergrond nodig. Daarna zijn de tegels eenvoudig aan elkaar te bevestigen door het kliksysteem aan de onderkant. Onze zwarte terrastegels hebben een ribbelprofiel en bestaan uit vier vakken die in mozaïekvorm zijn gelegd wat voor een afwisselend effect zorgt. 

Zwarte of grijze vlonderplanken?

Hoewel een zwarte vlonder prachtig past in de moderne tuin, zijn grijze vlonderplanken ook erg populair! De lichtgrijze composiet planken hebben een vergelijkbare uitstraling als vergrijsde houten planken wat zorgt voor een luxe vlonder die lang meegaat. Voor een mooie tussenweg kan je kiezen voor donkergrijze of antracietkleurige vlonderplanken, die een net wat subtielere donkere kleur hebben dan de zwarte vlonderplanken.

Vragen over zwarte vlonderplanken?

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor jouw tuin? Neem dan gerust contact met ons op!

Daarnaast hebben wij verschillende zwarte vlonderplanken in onze showtuin in Barneveld liggen, zo krijg je een goed beeld van hoe jouw terras eruit komt te zien en geven we je persoonlijk advies! Ga je zelf aan de slag met het leggen van een zwarte vlonder? Lees onze blog voor tips!