close2

Rabatdelen

Met douglas rabatdelen kun je zelf een mooie schutting of wand maken. Van een strakke wand tot een landelijke schutting van Zweedse rabatdelen: door de keuze uit verschillende profielen kun je zelf de stijl kiezen!

Filteren
close2

Toont 1-18 van 23 producten

Filteren
close2

Toont 1-18 van 23 producten

Halfhouts Douglas rabatdelen

Wil je een stevige schutting of wand in een overkapping plaatsen? Dan zijn douglas rabatdelen met halfhouts profiel heel geschikt. Deze planken overlappen elkaar met ongeveer 2 cm waardoor het geheel na montage stevig in elkaar zit. Bovendien zijn halfhouts rabatdelen ook geschikt om verticaal te plaatsen.

Ander profielen rabatdelen

Naast het halfhouts profiel zijn er ook rabatdelen met een Zweeds rabat profiel. Deze planken vallen over elkaar, wat zorgt voor een potdeksel-effect. In ons assortiment vind je ook nog het blokhutprofiel waarbij de planken in elkaar vallen en daardoor een rechte strakke wand vormen. Wil je toch meer afwisseling dan kun je nog kiezen uit het overhangend rabatprofiel en Rhombusprofiel. Overhangend rabat heeft een uitsparing aan een zijde van de plank, waardoor de schutting of wand niet helemaal strak is. Het Rhombus profiel heeft een uitsparing in het midden van de plank. Dit zorgt voor mooie horizontale lijnen in de wand of schutting.

Zwarte douglas rabatdelen

Momenteel is zwart douglashout een populaire keuze en je kunt onze rabatdelen dan ook uiteraard in deze kleur bestellen. Zo wordt er vaak gekozen voor zwart Zweeds rabat of zwart halfhouts rabat, zoals bij dit project! Maar ook de kleuren bruin, antraciet, lichtgrijs en wit zijn mogelijk. En uiteraard zijn blanke Douglas rabatdelen en geïmpregneerde rabatdelen ook leverbaar.

Heb je een andere kleur in gedachten? Neem dan gerust even contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Vragen over douglas rabatdelen?

Je kunt al je vragen over douglas rabatdelen gerust stellen aan onze medewerkers via de mail of telefonisch. Bekijk hier onze contactgegevens.

Wil je liever producten in het echt bekijken? Dat kan! Je bent van harte welkom op onze vestiging aan de Wesselseweg 46 in Barneveld. Wil je een specifiek product bekijken? Dan is het handig om even van tevoren te informeren of het op voorraad is. Graag tot ziens!

Bekijk ook onze andere producten van douglashout:

Douglas planken

Douglas palen

Douglas balken

Douglas Zweeds rabat