close2

Dichte poort

Je tuin of oprit stijlvol afsluiten? Dat kan met onze dichte poorten van hardhout! Deze houten poorten zijn stevig en zichtdicht, waardoor er geen inkijk is van buitenaf. Ideaal om privacy te creëren op een stijlvolle manier. Want door het hardhout zijn deze dichte poorten functioneel én mooi! Bovendien is hardhout een duurzame houtsoort die 20 tot 25 jaar meegaat. Je hebt dus ook nog eens lang plezier van deze dichte houten poort.

Gebruik onze keuzehulp en ontdek welke tuindeur het beste bij jouw wensen past.

Filteren
close2

13 producten

Filteren
close2

13 producten

Dichte poort oprit

Een houten belmonte poort is ideaal om een oprit af te sluiten. Het voordeel is in de eerste plaats de veiligheid, want zo ben je er zeker van dat er geen onbekenden bij je auto of huis kunnen komen. Bovendien zijn de dichte poorten 180 cm hoog zodat er ook geen inkijk mogelijk is.

Naast een enkele dichte poort hebben wij ook veel keuze in dubbele tuinpoorten in verschillende breedtematen. Een dubbele dichte belmonte poort is handig, omdat je er een ruime doorgang mee kunt maken, maar dat hoeft niet. Je kunt namelijk ook een van de deuren als loopdeur gebruiken voor als je er bijvoorbeeld alleen met een fiets doorheen moet.

Dichte tuinpoort

Wil je gegarandeerd privacy in je tuin, dan is een dichte poort een goede keuze. Vooral als je deze combineert met een zichtdichte schutting. Hiermee voorkom je inkijk van buitenaf en kun je in alle rust genieten van je tuin. Bovendien past een belmonte poort bij diverse hardhouten schuttingen uit ons assortiment.

Dichte houten poort

Bij Vandentop Tuinhout hebben we veel keuze in dichte poorten van hardhout. Dit is een mooie en duurzame houtsoort waar u 20 tot 25 jaar plezier van heeft. Een belmonte poort is daardoor niet alleen mooi, maar ook duurzaam.

Hardhouten belmonte poorten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Bovendien kun je ook kiezen uit verschillende breedtes per deur. Er zijn modellen waarbij de deuren beide even breed zijn. Maar wij hebben ook modellen waarbij de ene deur smaller is dan de andere deur. Dit kan handig zijn als je graag een loopdeur wilt. Een smalle deur is gemakkelijker te openen, waardoor deze heel geschikt is als loopdeur voor dagelijks gebruik, bijvoorbeeld als je alleen met een fiets door de poort gaat. Als een bredere doorgang nodig is, bijvoorbeeld voor een auto of caravan, dan kun je ook de brede deur van de belmonte poort openzetten en heb je alle ruimte.

Heb je een specifieke afmeting in gedachten die niet op onze site staat? Of wil je wellicht een dichte poort van een andere houtsoort? Wij leveren ook maatwerk. Neem daarom gerust contact op als je vragen of speciale wensen hebt. Bekijk hier onze contactgegevens. We helpen je graag!