close2

Tuindeuren

Op zoek naar een mooie tuindeur of tuinpoort om je tuin af te sluiten? Wat je ook zoekt, op onze website vind je altijd de juiste deur! Bijvoorbeeld een schuttingdeur die helemaal past bij de stijl van je schutting. Of juist gewoon een stevige tuindeur met stalen frame die overal bij past. En wat dacht je van een mooie houten tuinpoort om de oprit stijlvol mee af te sluiten? Bekijk ons assortiment hieronder!

Onze categorieën

Tuindeuren & schuttingdeuren

De een noemt een tuindeur een schuttingdeur en de ander noemt het weer een tuinpoort. Wat je ook precies zoekt, wij hebben een ruim assortiment tuindeuren, schuttingdeuren én tuinpoorten waar je uit kunt kiezen.

Soorten tuindeuren

Er zijn veel verschillende soorten tuindeuren. Een groot deel van de schuttingdeuren op onze site past naadloos bij de schuttingen en tuinschermen die wij aanbieden. Ideaal, want je hoeft niet verder te zoeken naar een geschikte tuindeur en je hebt meteen een complete tuinafscheiding in dezelfde stijl. Je vindt bij ons onder meer houten tuindeuren, hardhouten tuindeuren, douglas tuindeuren, composiet tuindeuren en houten poorten.

Schuttingdeuren met stalen frame

Zoek je een stevige schuttingdeur? Dan hebben wij diverse modellen die voorzien zijn van een stalen frame. Dit zorgt er niet alleen voor dat de deur niet krom kan trekken, maar het frame is ook nog eens verstelbaar. Dat is handig, want hout kan uitzetten door vocht in het najaar en dat zorgt soms voor een klemmende deur. Bij een tuindeur met stalen frame kun je het frame eenvoudig verstellen zodat de deur weer soepel open en dicht gaat.

Schuttingdeur inclusief slot

Je kunt uiteraard ook bij ons terecht voor al het benodigde bevestigingsmateriaal voor schuttingdeuren én diverse soorten sloten. En om het gemakkelijk te maken, kun je onze tuindeuren ook meteen met ingebouwd RVS slot bestellen.

Dubbele tuinpoorten

Heb je een oprit? Denk dan ook eens aan een dubbele tuinpoort. Dit is een stijlvolle manier om de oprit af te sluiten en natuurlijk ook functioneel, want je houdt ongenode gasten buiten de tuin. Wij hebben diverse houten poorten waar je uit kunt kiezen.

Een dubbele tuinpoort kun je ook samenstellen door twee tuindeuren in de gewenste afmetingen te bestellen. Handig als ruime doorgang voor een auto of caravan.

Vragen over tuindeuren & tuinpoorten?

Heb je meer informatie nodig voordat je de deur aanschaft? Laat het ons weten, we helpen je graag! Neem contact met ons op of kom naar onze vestiging in Barneveld, zodat we samen je wensen door kunnen nemen en zo kunnen bepalen welke deur het beste bij je past. Graag tot snel!