close2
Filteren
Selectie verfijnen
Hoeveelheid privacy:
  1. Gemiddelde privacy 4 producten
  2. Volledige privacy 6 producten
Gewenste afwerking:
  1. Geschaafd 5 producten
  2. Fijnbezaagd 5 producten

Douglas tuindeuren

Maak je douglas schutting in stijl af met een mooie douglas tuindeur! Je hebt keuze uit verschillende modellen. Kies bijvoorbeeld voor onze stevige Solide tuindeuren. Deze hebben een ijzeren frame waar de planken opgeschroefd zijn, waardoor de deur minimaal werkt. De deuren zijn beschikbaar in geschaafd of ruw douglashout en in een variant met brede planken. Op zoek naar gemak? Bestel dan een tuindeur met ingebouwd RVS slot.

Gebruik onze keuzehulp en ontdek welke tuindeur het beste bij jouw wensen past.

Filteren
close2

13 producten

Filteren
close2

13 producten

Nog niet gevonden wat je zocht?

Gebruik onze keuzehulp en ontdek welke tuindeur het beste bij jouw wensen past.


Douglas tuindeur met stalen frame of houten frame

Het grootste deel van ons assortiment douglas tuindeuren met verticale planken is voorzien van een stalen frame. Dit heeft als grote voordeel dat de deur heel stevig is en minder snel kromtrekt. Bovendien is het stalen frame verstelbaar, waardoor je de deur ook na montage eenvoudig kunt bijstellen. Dat is handig in het najaar wanneer het hout kan gaan uitzetten door vocht en deur kan gaan klemmen. Door het frame van de douglas tuindeur bij te stellen kun je dit meteen verhelpen. Er is keuze uit een frame in staalkleur of een zwart stalen frame. 

Douglas tuindeur of douglas tuinpoort?

Een tuindeur kan ook als tuinpoort fungeren. Vaak wordt met een tuinpoort een dubbele poort bedoeld. Dit kan ook met douglas tuindeuren: je bestelt in dat geval twee deuren in de gewenste afmetingen. Het hang- en sluitwerk hiervoor vind je in de categorie Houtbouw-materialen.

 

Vragen over douglas tuindeuren?

Wil je meer weten over douglas tuindeuren of zoek je een specifieke afmeting? Neem dan gerust contact met ons op! We helpen je graag met meer informatie of advies. Je kunt ons bellen en mailen, maar je bent ook van harte welkom bij een van onze vestigingen! Bekijk hier al onze contactgegevens.

In ons assortiment tuindeuren vind je ook:

Hardhouten tuindeuren

Houten tuindeuren

Composiet tuindeuren