close2

Dakpanplaten

Dakpannen leggen is mooi, maar ook een behoorlijke klus. Maak het uzelf gemakkelijker en kies voor dakpanplaten of dakshingles! De platen worden ook wel dakpanprofielplaten genoemd. Het voordeel is dat ze voordeliger zijn dan dakpannen én u heeft sneller een volledige dakbedekking.

Filteren
close2

13 producten

Filteren
close2

13 producten

Dakpanprofielplaten

Een mooi pannendak legt u eenvoudig met onze dakpanprofielplaten. Zoals de naam al zegt zijn dit dakplaten met het profiel van dakpannen. Hierdoor lijkt het alsof er een dak met dakpannen op uw schuur of overkapping ligt. U kunt kiezen uit platen in de kleuren terracotta en zwart.

Dakpanplaten terracotta

Voor een landelijke en authentieke uitstraling zijn de terracotta dakpanprofielplaten de beste keuze. Deze platen hebben een warme kleur die mooi combineert met blank hout of hardhout.

Dakpanprofielplaten zwart

Past een moderne uitstraling meer bij uw stijl? Dan zijn zwarte dakpanplaten de juiste keuze. De uitstraling is wel authentiek door het dakpanprofiel, maar de donkere kleur makt het geheel wat strakker. De zwarte dakplaten vormen een mooi contrast met blank hout of hardhout, maar u kunt deze ook mooi combineren met andere soorten tuinhout in bijvoorbeeld wit of lichtgrijs.

Dakpanplaten afwerken

Voor een mooie afwerking van uw dak hebben wij diverse bijpassende onderdelen. Met de nokstukken in dezelfde kleuren als de platen wordt het dak een mooi geheel. De nokstukken kunnen ook weer netjes afgewerkt worden met eindstukken.

Dakshingles

Een andere mogelijkheid voor eenvoudige dakbedekking van een schuin dak zijn dakshingles. Deze handige flexibele 'dakpannen' zijn snel en eenvoudig te leggen. De dakshingles zijn gemaakt van bitumen en zijn goed bestand tegen vocht. In ons assortiment vindt u shingles in de kleuren groen, bruin, blauwgrijs, rood en zwart.

Vragen over dakpanplaten?

U ziet het: ook voor dakpanplaten kunt u terecht bij Vandentop Tuinhout! Heeft u vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag. En natuurlijk bent u ook altijd welkom bij onze vestiging in Barneveld. Onder het genot van een kopje koffie beantwoorden we graag uw vragen en kunnen we een rondje lopen in onze showtuin om u voorbeelden te laten zien van onze producten. Graag tot ziens!

Andere soorten dakbedekking

Zoekt u een andere soort dakbedekking of dakafwerking? Bekijk dan ook ons assortiment:

EPDM dakbedekking

Golfplaten

Polycarbonaat platen

Dakrandafwerking

Hemelwaterafvoer