close2

Dakpanplaten

Dakpannen leggen is mooi, maar ook een behoorlijke klus. Maak het jezelf gemakkelijker en kies voor dakpanplaten of dakshingles! De platen worden ook wel dakpanprofielplaten genoemd. Het voordeel is dat ze voordeliger zijn dan dakpannen én je hebt sneller een volledige dakbedekking.

Filteren
close2

13 producten

Filteren
close2

13 producten

Dakpanprofielplaten

Een mooi pannendak leg je eenvoudig met onze dakpanprofielplaten. Zoals de naam al zegt zijn dit dakplaten met het profiel van dakpannen. Hierdoor lijkt het alsof er een dak met dakpannen op je schuur of overkapping ligt. Je kunt kiezen uit platen in de kleuren terracotta en zwart.

Dakpanplaten terracotta

Voor een landelijke en authentieke uitstraling zijn de terracotta dakpanprofielplaten de beste keuze. Deze platen hebben een warme kleur die mooi combineert met blank hout of hardhout.

Dakpanprofielplaten zwart

Past een moderne uitstraling meer bij jouw stijl? Dan zijn zwarte dakpanplaten de juiste keuze. De uitstraling is wel authentiek door het dakpanprofiel, maar de donkere kleur maakt het geheel wat strakker. De zwarte dakplaten vormen een mooi contrast met blank hout of hardhout, maar je kunt deze ook mooi combineren met andere soorten tuinhout.

Dakpanplaten afwerken

Voor een mooie afwerking van je dak hebben wij diverse bijpassende onderdelen. Met de nokstukken in dezelfde kleuren als de platen wordt het dak een mooi geheel. De nokstukken kunnen ook weer netjes afgewerkt worden met eindstukken.

Dakshingles

Een andere mogelijkheid voor eenvoudige dakbedekking van een schuin dak zijn dakshingles. Deze handige flexibele 'dakpannen' zijn snel en eenvoudig te leggen. De dakshingles zijn gemaakt van bitumen en zijn goed bestand tegen vocht. In ons assortiment vind je shingles in verschillende kleuren.

Vragen over dakpanplaten?

Weet je niet welke dakpanplaten je moet kiezen? We geven je graag advies! Bel ons gerust even of kom langs bij een van onze vestigingen.

Andere soorten dakbedekking

Ben je op zoek naar een andere soort dakbedekking of dakafwerking? Bekijk dan ook ons assortiment:

EPDM dakbedekking

Golfplaten

Polycarbonaat platen

Dakrandafwerking

Hemelwaterafvoer