close2

Hardhouten balken

Met hardhouten regels en hardhouten balken maak je altijd een stevige en duurzame constructie. De regels zijn heel geschikt voor het regelwerk van de wand van een veranda of schuur. Hardhouten balken hebben een grotere kopmaat en kunnen gebruikt worden als gording.

Filteren
close2

6 producten

Filteren
close2

6 producten

Hardhout als buitenhout

Hardhout is van nature heel duurzaam en dat maakt hardhouten balken heel geschikt om buiten te gebruiken. Je kunt hardhouten balken en regels daarom voor allerlei toepassingen gebruiken. Bij de wand van een overkapping of veranda is het belangrijk om een stevig regelwerk te hebben. Met onze hardhouten regels zit je dan zeker goed. Hebje meer draagkracht nodig, dan zijn de hardhouten balken aan te raden.

Vlonder van hardhout

Hardhout wordt ook vaak gebruikt voor het bouwen van een vlonder aan het water. Ook hierbij komen hardhouten balken goed van pas. Hiermee maak je in de vochtige ondergrond een stevige constructie waar de hardhouten vlonderplanken aan bevestigd kunnen worden. Omdat hardhout goed bestand is tegen vocht, kun je het direct in de grond plaatsen.

Vragen over hardhouten balken?

Je ziet het: ook voor hardhouten balken is Vandentop Tuinhout het juiste adres! Wil je meer weten over hardhouten balken of verschillende hardhoutsoorten? Stel je vragen gerust telefonisch of via de mail aan onze medewerkers. We helpen je graag!

Langskomen mag uiteraard ook, bekijk hier onze contactgegevens. Graag tot ziens!

Bekijk ook onze andere hardhout producten;

Hardhouten planken

Hardhouten palen

Hardhouten beschoeiingen