close2
Filteren

Gaaspanelen

Het grote voordeel van gaaspanelen is dat ze op ontzettend veel manieren gebruikt kunnen worden in de tuin. Combineer ze met klim- of rozenplanten voor een natuurlijke uitstraling. Of wissel de gaaspanelen met houten kader af met tuinschermen. Dit zorgt direct voor een levendige uitstraling in de tuin! Bekijk het complete assortiment hieronder. 

Filteren
close2

11 producten

Filteren
close2

11 producten

Gaasmatten

De gaasmatten in ons assortiment zijn beschikbaar in diverse materiaalsoorten én verschillende mazen. Zo heb je de keuze uit verzinkt, zwart of roest. De roestkleur zorgt voor een robuuste en stoere uitstraling in de tuin. De verzinkte gaasmatten worden het meest toegepast, vanwege de mooie zilvergrijze afwerking.

Daarnaast heb je de keuze uit verschillende maaswijdtes: 5x5, 7,5x7,5, 10x10 en 15x15 cm. Deze bepalen de uitstraling van het paneel in de tuin. Of wil je zelf een schanskorf schutting maken? Dat kan met de gaasmat met een maaswijdte van 5x5 cm! Doe dit door twee gaaspanelen 5x5 cm te bestellen en deze tegenover elkaar te plaatsen. Bevestig ze aan deze hardhouten balken.

Gaaspaneel zwart

Nieuw in ons assortiment! Zwarte gaaspanelen! Ze zorgen, net als zwarte schuttingen, voor een moderne uitstraling in je tuin. Ook komen groene klim- of rozenplanten extra tot hun recht in combinatie met het gaaspaneel zwart! Ook fijn: ze zijn beschikbaar in diverse afmetingen, waardoor je zelf kunt bepalen hoe ze geplaatst worden.

Draadmatten

De draadmatten worden dus veel gebruikt als schutting in combinatie met klimplanten. Deze hebben natuurlijk nog even nodig, voordat ze voldoende volgroeit zijn en privacy bieden. Om direct meer privacy te krijgen kunnen natuurlijke matten gebruikt worden. Kies bijvoorbeeld voor een boomschorsmat voor hippe look of voor een wilgenmat voor een natuurlijke uitstraling.

Tuinafscheiding gaas

Door de gaaspanelen te plaatsen met hardhouten palen, ben je verzekerd van een stevige tuinafscheiding met gaas die jarenlang meegaat! Dit kan door middel van de bevestigingsclips voor gaaspanelen.

Als tuinafscheiding gaas kun je ook kiezen voor een gaaspaneel met houten kader! Deze kun je natuurlijk ook aan houten palen bevestigen, wat zorgt voor een luxere uitstraling. Maar het is ook erg leuk om deze af te wisselen met tuinschermen! En door hier dan weer klimplanten tegen te bevestigen heb je direct mooi groen in de tuin.

Vragen over gaaspanelen?

Wil je meer advies over het toepassen van gaaspanelen? Neem dan gerust contact met ons op! Onze collega’s helpen je graag bij het samenstellen van je schutting of tuinafscheiding gaas.