close2
Filteren
Selectie verfijnen
Hoeveelheid privacy:
  1. Gemiddelde privacy 11 producten
  2. Volledige privacy 14 producten

Houten tuindeuren

Maak je houten schutting in stijl af met een bijpassende houten tuinpoort of tuindeur. Je hebt keuze uit verschillende modellen met een stalen frame of houten frame. Daarnaast kun je bij een aantal modellen de tuindeur met ingebouwd RVS slot bestellen.

Zelf de slag met een tuinpoort maken? Wij leveren ook losse stalen frames in diverse afmetingen én in stijlvol zwart. In onze categorie tuinhout vind je een groot assortiment planken in diverse houtsoorten die je aan het frame kunt bevestigen. Bovendien hebben wij ook het juiste bevestigingsmateriaal en hang- en sluitwerk voor je houten tuinpoort.

Gebruik onze keuzehulp en ontdek welke tuindeur het beste bij jouw wensen past.

Filteren
close2

Toont 1-18 van 30 producten

Filteren
close2

Toont 1-18 van 30 producten

Nog niet gevonden wat je zocht?

Gebruik onze keuzehulp en ontdek welke tuindeur het beste bij jouw wensen past.


Houten tuindeur met stalen frame of houten frame

In ons assortiment vind je houten tuindeuren met een stalen frame en tuindeuren met een houten frame. Het stalen frame heeft als voordeel dat het de deur zeer stevig maakt. Het zorgt ervoor dat de deur minder snel kromtrekt en het frame is verstelbaar. Dat is handig als een houten tuindeur uitzet door vocht. Je kunt het frame dan eenvoudig bijstellen zodat de tuindeur weer goed open en dicht gaat.


Het voordeel van een tuindeur met houten frame is de natuurlijke uitstraling. Dit staat ook fraai als je de houten tuindeur combineert met een bijpassende houten schutting. Bij een tuindeur met houten frame is er wel meer kans op kromtrekken. Dit is een natuurlijke eigenschap van hout.

Houten tuinpoort

Een tuindeur wordt ook wel tuinpoort genoemd, maar vaak bedoelt men hetzelfde: een deur om de tuin goed mee af te sluiten. Een houten tuinpoort past in dat geval mooi bij een houten schutting. Maar een houten tuinpoort kan ook heel goed gecombineerd worden met een schutting van andere materialen, zoals een kant en klare haag of een steenkorf schutting met schanskorven.

Bovendien is een tuinpoort ook een geschikte manier om je oprit mee af te sluiten. Dan wordt vaak gekozen voor een dubbele tuinpoort, omdat er dan ruimte is om een auto of caravan er tussendoor te rijden en veilig achter de tuinpoort neer te zetten. Je kunt hiervoor ook twee losse tuindeuren gebruiken en hiermee en dubbele poort samenstellen.

Houten schuifdeur voor buiten

Naast de gewone tuindeuren vind je in ons assortiment ook schuifdeuren voor buiten. Ideaal als je niet veel ruimte hebt voor een draaiende tuindeur! Dankzij de bijgeleverde rail kun je deze mooie deur eenvoudig open schuiven om de tuin binnen te gaan. De schuifdeuren zijn leverbaar in verschillende houtsoorten.

Vragen over houten tuinpoorten en tuindeuren?

Wil je iets weten over houten tuindeuren en tuinpoorten of heb je een afmeting nodig die niet op onze site staat? Neem dan gerust contact met ons op via mail of telefoon. Je bent natuurlijk ook altijd welkom bij een van onze vestigingen!

Bekijk ook onze andere tuindeuren:

Hardhouten tuindeuren

Douglas tuindeuren

Composiet tuindeuren